Azért egy kicsit fura, hogy a magyar piac esett a legjobban Európában, a lengyelek pl. szép pluszban vannak. Az is fura, hogy most nem engedte fel 8400-ig sem, olyan mintha sürgetné az idő és az adott mennyiséget most már pár napon belül el kéne adnia. Aztán persze lehet, hogy csak a robotok támadnak az 50/100 metszése miatt.
Jövő héten emelkedni fog az OTP.
Mert : MOL -ból leesik az osztalék szelvény...és utána már mindenki az OTP -re fog koncentrálni, mert jön az osztalék...most lehet venni viszonylag olcsón még.
Ha látod a hsz-eimet, láthatod, hogy nem igazán hosszú a táv amiben gondolkozom: nap-napok-hetek.Az elmúlt 2 hónap, leszámítva a dicsőséges 9ks vételemet (sic!) remekül alakul(t), ezekről be is számoltam.Mindezek alapján ,nem mondhatom, hogy a mozgásokat nem használtam/om ki, lehet keversz valaki mással.Febr. óta MOL és Richterrel együtt volt olyan 40 certi tranzakcióm és 3ból szálltam ki 0/minimális mínusszal,mert nem bíztam a poziban, abból 1szer nem kellett volna.Azt kérded, mennyinél szállnék jelen helyzet alapján: szerintem is meg fog fordulni és belőheti a 8400-at egy jó gyj+jó hírekkel.beszállót ma du, USA nyitás/holnaptól teszem függővé. Köztes időben vettem MOL TL24 certit és eladtam a richter shortot.Most 7995, van még egy bő hét a gyj-ig, addig veszek TL22t.
Most, hogy/ha 8k alá került, egy 7950 már beszálló lehet.
az elmúlt hetekben párszor már volt ilyen. Volt alul az árfolyam, remegtek is a kezek, az enyém is. 3 napra rá meg... a pi****ba, hogy eladtam. Persze látszik, hogy kis sávban ugrál az árfolyam, és amatőr szemmel is azt kell mondjam, hogy valamerre mennie kell. Azt viszont nem gondolom, hogy most lepottyanik 7800-7900 alá, a lent sokszor ismételt okokból. Valószínűleg lesznek itt pozitív hírek, az osztalék híre is okozhat egy kis hátszelet, de júniusra nem tudni mi lesz.
OTP részvényesek ide!