Oké bevállalom leírom előre(bár tudom,hogy ez így buzdításnak hat venni)de még mindig jobb mint utólag mert az meg csak felesleges okoskodásnak.És meddig vársz Hard!ha lejönne 7900ig akkor már lehet 7600 is ha meg ott van akkor meg 7200 de mi van ha 7000 alá akár 6500 ig így gondolkodik az ember és erre írtam neked nemrég,hogy így történik meg az,hogy kimarad a mozgásból...amit úgy magyaráz meg utólag,hogy én eddig vagy addig vártam (le),persze azt elfelejti,hogy az előtte lévő időszakban(napokban)hányszor változtatott véleményt,hogy meddig várja újfent le,hát mindig eggyel lentebb mint ahol áll :D
Ezt már nem a rövidtávú longos groupamás vevők adják. Még csak nem is a shortokért jönnek le. Ezt simán adják.
Olvashattunk már többféle verziót mi is történik, írok még egyet:
Azzal a 8 misi megvételével elfáradtak a longos vevők. Elfogyott a lóvé.
Felfele levágtak több tíz milla shortos birkát. A hátukon emelkedett az árfolyam. Elérkezett az idő a visszavágásra? Hol lehetnek azok a stop lossok? Mert elszedik, ha tényleg visszavágás van.
Ez hetekkel később számítana? (Csányi Sándor reálisnak tartja az OTP-részvények 8300 forint körüli árfolyamát) Amikor ezt is mondta "A Magyar Nemzeti Banknak a jelzáloghitel-kamatok csökkentését célzó tervei akár 10 milliárd forinttal is csökkenthetnék az OTP éves nyereségét,"
Legnagyobb különbség 2735 volt néhány hete. Azóta közelednek egymáshoz. 1061 volt az alj. Első körben nem hiszem, hogy 800-nál kisebb lenne ez a különbség.
Ticken lehet még benne néhány forint. FIBO szerint 7986. Vagy szakad ...
MA200 alja ma 7930. A maxnak alámentünk. H1 Stochi, RSI alapján felfele kellene indulni a következő órákban. A mértéke ... No az már izgi.
OTP részvényesek ide!