Dehogy fordul...ma...el kell hitetni mindenkivel,ezt most amit látsz,hát még ha kicsivel 8000 alá is zárna már mindenki úgy fogja siratni este mint akinek 100 hallotja van :) Ha meg valóban esnénk úgy rendesen akkor már reggel fél10 kor itt lett volna 8000 ja és a forgalom is már ennyi lett volna akkor,hisz sokan jó vételnek gondolnák 8000 re erős forgalommal lejőve.
28-n kellett volna ez legyen.....csak még a vicces fiúk tettek egy icicpic felkört hogy mindenki kapja be a fordulunk csalit.....(én is bekaptam)
De a leírt szinten shoppingolok még egy adagot.......
Nem hiszem, hogy fordulni fog. Nincs short ezen a szinten mivel magas a kockázat ha töri a 200-ast ott majd nyitnak lesz felhajtóerő záráskor itt megállt a tudomány ha nem veszik!
Szevasz Papa,
Sajnos nincs szufla a cuccban és ez jellemző rá egy ideje.
be kell nézzen 8k alá, hogy ismét elinduljon felfelé a vár legalább 8400ig.Ehhez kell majd egy jó gyj és pozitív tartalmú megnyilvánulások akvizíciókról, tervekről, valamint az MNB által javasolt kamatmarzsot is le kell képeznie az árfolyamnak.
Van még 4k TLcertim, azt tartom, de vigyázó szemeimet most a MOl-ra vetem, abban többször is jó akció volt és most is kinéz egy egy nagyobb realizálás szintén longcertiből.
Sok sikert.
Büdös francba,pont ezen gondolkodtam,még csak most kellet volna a 2. csomagot venni ma déltől...de ugye mint tudom,hogy te is tudod :D ha a 8200 megtartja mikor visszajött oda még 2 napig akkor ott a forduló és mivel ezt sosem tudhatjuk biztosan kötelező belépni ott is,csak ott rontok újfent újra,hogy nem hagytam pénzt erre az esetre ,mert hát ugye mi van ha mégse ott van az a forduló,bár ha prompt ár 8250 re megy már nullán is vagyok szóval nincs messze,viselkedése alapján meg nem úgy tűnik eddig,hogy ebből csinál(ná)ja meg 7900 alá szakadást.
Maci a király......egyetértek a fordulással.....max az előző alj környékét még teszteljük kb. 7912.....és onnan fel első körben sávtetőig......látszik ez az erőltetett porszívózásból is .....
Megírtam, hogy a pénz franciák miatt NY-EU-ban marad,
GRUPAMA-s vásárlók egy része rövidtávú befektető, kis profit elég nekik de az kell: ezért nem döntik be a papírt !
merjetek mélyebbre is gondolni. Tul sok itt már a fel várjuk mert gyj ig igy megy ugy nem esik be. Mondták ezt máskor is. k gyenge a papper és bux ha megindulna, oh..akkor ..
OTP részvényesek ide!