Nyilván van némi iq-d. Viszont, lehetőleg ne írogass ide önmagaddal beszélgetve több nicken, mert a fórum moderálása és nyomkövetése megváltozott. Kár lenne, hogy magvas manipulációid nélkül maradjon ennyi év után a sok naiv olvasó. Valaki előbb-utóbb veszi a fáradtságot és kitiltat az összes nick-neveddel együtt a rosszhiszemű manipulációid miatt.
Amennyiben 2017 végén a mai zárónál és a 2016-os zárónál alacsonyabb lenne az árfolyam, akkor a cég valamit rosszul csinált, nos akkor jöhetsz ide szerényen egy nick-kel "az én tudom-tudtam alt1 alt2" dumával. Addig számolgassad csak össze az elmúlt években elégetett shortjaidat és tedd már ki ide légy szíves okulásnak (nálunk még mindig +200% fölötti a kétéves egyenleg és, ha esett -15%-ot az pont arra jó, hogy menjen még +30%-at amikor erre alkalom adódik és ha csak osztalék jönne minden évben, akkor sem kell akciós Burlington-ról és filékről regélnünk, mint egyeseknek a Maslow piramis legalján). Sajnálatra méltó, hogy a náladnál kevésbé rafináltakat így manipulálod. Szégyelld magad!
nem dobhatnak ki
másrészt, ahhoz népszavazás kellene
ennyire még a fanatikusok sem hülyék
orbán aznap megbukik, ha egyáltalán elkezdi pedzegetni a kilépést
próbálnak mindent lehívni őszig, amikor az eu befagyaszt minden pénzt 1200 menekült miatt
Ha mar megszolitottal, hadd tegyem hozza azt a gondolatot, ami az utolso 2 napban sajnos megerosodni latszik.
1)Igen: most is ugy gondolom, hogy a volatilitas-chart alapjan a hetfo zaraskori long belepes volt
"leheto legjobb" ami OTP-ben 6 hete adodott. Meg mindig ezt gondolom; csakhogy ez a "leheto legjobb" sem, nem, egyszeruen nem eleg jo, es nem latszik eleg erosnek hogy megvalosuljon a felpattanasi varakozasom.
2)Normalis korulmenyek kozott az OTP mar 8200-8300 kornyeken jarna a hetfoi felpatt utan. De nem jar ott. Es nem veletlenul nem jar ott. Oka van, kemeny fundas es technikai oka. A fundas okot vasarnap leirtam,
A technikai erv is nagyon eros.
Azert nem pattan fel, mert nem maradt a Groupama-sell utan senkinek short pozicioja. AKinek volt 9000 kornyekerol, az 15% nyeressel fedezett es felre allt. Most senkinek nincs shortja, senki nem kenytelen venni, hogy fedezze a shortjat a felpattanas ellen, es tovabb emelje az arat. A piacon viszont minden nagyfiu bevasarolt, mind tele van OTP reszvennyel, nincs uj vetelre friss cash. Es varja, hogy valaki vegyen. Csak hat nincs most senki, akinek lenne. Es ez oriasi baj.
3)Mi varhato? Egyet kell ertsek veled:
ha az OTP nem indul meg szerdan sem, es nem zar legalabb 8140 folott szerdan 17.00 orakor sem,
nos, akkor meg egy eses lesz lefele, es az OTP bezuhan 7500-7100 (!) savba.
4)Ha ez megtortenik, akkor nagyon nehez lesz maskepp latni, mint 5 hullamosnak az esest.
Akkor vege van, negalodik az a "szelidebb" ALT2 korrekcios valtozat, aminek eddig 49% valoszinuseget adtam. Es azt vartam, hogy OTP felpattan fibo 62% mertekig, es visszatesztel 8700-8900 savba, Akkor ez a valtozat nem el tobbe. Akkor halott a szelid bear valtozat.
5)Akkor mar a trend fo iranya EGYERTELMUEN LEFELE van technikai ellemzoi szemmel. Fundassal is.
Es csakis az ALT1 valtozat a valoszinu. Lehet meg mas, de alig van valoszinusege. Az is vilagos, hogy akkor iden minden long nagyon bukik. Akkor 6xxx arat latunk, valoszinuleg nyar kozepen-vegen. Most nem projektalom, hogy hol lesz az alja. Nagyjabol jo az a chart, amit marc.8-an es marc.20-an feltettem.
6)Nincs lelkifurdalasom a velemenyem miatt. En 6950Ft szint ota, 2016. juli 20. ota papolom, hogy OTP tulertekelt. Hogy buborekban van, es legyen mindenki nagyon ovatos. Tobb izben feltettem az ETH "World Buborek" chartot, ahol a BUX a 2. helyen volt mar honapok ota a legnagyobb buborekok listajan. Azok mindig kipukkadnak. A tradelesben azota is semleges az allaspontom: meg nem shortolnam, kivarom amig minden jel megjon, hogy jo az ALT1 valtozat. Majd utana.
Sajnalom azokat, akik beragadtak. Hibaztatom azokat, akik itt tamburmajorkent lengettek a fundasnak gondolt bull erveket az utolso fel evben, minden jozan es ovatossagra into ervet lesoporve. Es maig nem jeleztek, hogy sajnaljak. Hallgatnak, mint sz@r a fuben.
áhhh Felépítésről(megerősödésről) beszéltem Válsztási megegyezés FŰ ALLATT PERSZE NEM ZÁRNÁM KI!!
Na attól lehetsz jó ember bármelyiket választod..
Értitek fifikás a magyar
OTP részvényesek ide!