Nem ment. Budfox megkérdezte tegnapelőtt este OTP merre?. Mondtam feljebb megy emelkedő háromszögből ma 8970es új csúcs. Ennyi.
Maga nem ért a tőzsdéhez, csak azt hiszi, hogy ért.
Szia Hathor!
Db-ben mennyire vagy otthon? Van egy masszív longom tőkeáttétes szeptember vége óta, most gondolkodom a záráson, de erős a gyanúm, hogy szaltózni fog 10 közelébe, mert hónaposon hiányzik egy hullám lefelé szerintem konkrétan az 5. ami 12 alá kell, hogy hozza.
Vélemény?
Szerintem itt most nagyjából a reális helyén van, tehát ha a külföld nem korrekciózik, akkor az Otp sem fog. Inkább a daxra kéne valami jóslás, hogy az mit fog csinálni (a héten épp kitört a korábbi sávjából).
Sok minuszt kaptál, pedig macit nagyon bírom, mindig olvasom, de ezt most én sem értettem. Lehet, bennem van a hiba! :)De: Ma vége az emelkedésnek, de mehetünk fel 9250-ig akár. Ha ma van vége, akkor 300 pontot emelkedünk, aztán még ma zutty??
A longban csücsülők és további csúcsot várók nem kell kiszálljanak pakkjaikból. Lesz még rá alkalom, legfeljebb egyre mélyebbre kerül az árfolyam. Szerintem is elérjük a 10k-t. Csak ki kell várni...
Shortot sem szabad hosszútávra (a várt célárig) nyitni abban bízván, hogy innen csak lefele megyünk. Nem kérem!
Csapkodni fog az árfolyam. Erre kell felkészülni. Ez a jóslat, ez a várakozás.
Ki mihez kezd ezzel, az már mindenkinek a magánügye.
OTP részvényesek ide!