Szerintem vége az impulzív szakasznak (a számok oldalának) és jön a korrekciós időszak.
Az ilyen rohanós (megnyúlt) hullám korrekciós szakaszának jellemzője, hogy az úgynevezett "b" hullám(ok) rendszeresen meghaladja(ják) - de legalábbis megközelíti(k) - az impulzív szakasz (számok oldala) csúcsát.
Akár tetszik, akár nem. Ez van.
Le lehet ezt kereskedni. Most jöhet az ugri-bugri időszak.
Az megint más kérdés, hogy nagyon sokan ezeket az esetleges túllövéseket valamiféle ötödik hullámnak fogják beazonosítani, beszámozni. Szívük joga.
Elvtársak, vége ma vége az emelkedésnek felhívás, azaz esés jön ugye..
Azért ott van, hogy a röhej, hogy ennél a csúcsnál magasabbra is mehet.
Összes hozzászólásod erről szól mindig, de azért kajálja a nép :)
A kanócosodast arra ertettem h az hianyzik nekem egy nagyobb fordulatig.
Termeszezeseh hetesre naposra lebontva lehetnek pár 100 pontos esések. (Havi alsó kanócok).
Szerk: eloző hozzaszolasban a felsö kanóc - ersd tüske)
Kb ezen szinteket látom en is. Pár pottyel magasabb a masodik ertek nálam.
Nem igazan tudom eldonteni h ez a egyre csokkenő korrekcioval tarkitott emelkedes 6200 ról a vége jele, vagy inkabb az erő jele.
Ez mindenesetre latszik elso megallo 6850, majd 7600 8278 majd valahol most (ezekre emlkszem fejből). A forgalom folyamatosan csokkent. Kint elértek celaram 2300 sp. Dax viszont van egy elméletem h nem lesz benne már nagy esés. (Ersd a hetek otta tarto hullam kilovesi szintjére). 12k elott. Sot uj csucsig sem. Bár ez még odébb.
Szoval otiban most tartó hullámnál 8900 nál volt elsőre short belēpő erzesem. Az elott 8300 nál(miután láttam hogy ez nem csak megerinti a 8k t ahogy azt még korabban gondoltam), valamint 7600 ál.
A csucsot mar látni h nem találtam el.
Lehet extrem felfuto hullám lesz . Tovabba nekem hianyzik havi gyertyan a kanócosodás. Aminek még nyoma sincs. Tömör zöldnek igérkezik ez is.
Nagy napra virradtunk. Ma befejezzük a 2016. június 27-től kezdődő, 6160-ról induló emelkedést és megkezdjük annak korrekcióját.
Tudom rengeteg kérdés merül fel.
1. Hol lesz a csúcs?
Nem tudom. Elli-FIBO alapon az elsődlegesen várt céláramat (8965) elértük, de van még két szintem 9035-ig. Kisebb hullámok is hiányoz(hat)nak a végéről. TS12 korai vétele tehát életveszély.
Ugyanakkor egy másik alakzatból 9250 fölé kellene menjünk február közepére.
2. Meddig megyünk le?
Mondhatnám gőzöm sincs. Ilyen hullámtípussal még nem találkoztam. Még a szakirodalom is csak futólag említi. Ha valóban az van amire most tippelek, akkor ez az Extended hullámok Maci féle verziójaként vonul be az Ellista tankönyvekbe.
Ha megtartja jó szokását az árfolyam mozgása, akkor hihetetlen változásokkal minimum 7500 környékére, de inkább alá.
A röhej az egészben, hogy mindeközben akár új csúcsra (a mai fölé) is feljön (jöhet).
Bővebbet, részleteket majd a jövő héten. Ez egyelőre egy elméleti elképzelés. Várjuk meg beigazolódik-e.
OTP részvényesek ide!