Ugyan már:)Csak néhány momentum a szép kis harcodból:
A legtutibb az volt, amikor November közepén robbant Brüsszel,Te meg itt gerjesztettél a subhullámokkal lefelé.Később jött a duma,hogy te nem,meg nem igy,mert az unokád is ott van bent a káoszban.Elég hektikus,zagyva magyarázatú irásaid voltak.Itt érzelmi alapon shortban voltál??Már ne haragudj.Természetesen később nem omlott össze az árfolyam.
De a március 20környéki 10hét short+tartás,javaslata szegény KB58-nak sem volt egyszerű maradjunk annyiban.
El kell szomoritsalak,nem vagyok kitömve longgal,még osztalék előtt dobtam mindent.DE most ebben a pillanatban azért is veszek a kedvedért-érzelmi alapon.:)
Nem biztos. Csak, bizony, TA alapon arrafele nyiltak meg a lehetosegek. Es eselyekrol volt szo, mint szives volt elolvasni.
1)itt a beirasok 95%a pozicios alapokon tortenik: mindenki a poziciojabol drukkol, es ebbol az erzelmi alapbol irja meg a vagyait. Seemmifele objektiv alapja nincs a beirasok tulnyomo reszenek, bele-ertve az On szives meglatasait.
Ezert van az, hogy a hangulati elemek dominalnak.
Es arrol jol tudhato, hogy azok a szelsoseges aringadozasok idejen, ugy 4-5 honaponta (mert OTP tipikus hullamzasanak ennyi a ciklusa)
nos, olyankor a tobbsegi velemenyek eleg szelsosegen tevesek.
Mint nagyjabol a 7400 top ota, 1.5 honapja. OTP long poziciosok euforikus maniaban vannak azota is, ami mostanaban kezd leepulni. Kozeleg az "aha" pillanat.
Akarcsak, gyanitom, Onnel is.
2)Keves a mas alapon beirok szama. Van kivetel, en is azok koze tartozom.
3)Nagaszaki kdves,
a szoveg ertemezesi kepessege hasonlokeppen "atlagos", mint a Dakotai altalanos iskolakban.
Amit ir, annak koze keves van a velemenyemhez. Siman: mero kiforditasa annak, hogy cafolhassa, nagy erzelmi toltessel, amirol nem volt szo.
On, kedves, 2 perces idoszakra, tranziens nepszerusegre kivan ezzel szert tenni?
4)A hazugsag csuf dolog. A blogban pontosan vezetve van, "OTP Trading Naplo" menupontban a rovid velemenyem kozel 2 eve. Javaslom, szives tanulmanyozasat.
Én csak nevetek rajtuk,akik évek óta 3-4 ezret jósolgattak és 7400 lett:))
Most 6800,hozzáadod az osztalékot,majdnem 7000 :))))nem tudom,milyen nagy esésekről beszél...
csak azokat sajnálom,sokan vannak hidd el,főleg naiv kezdők,akik ilyenek miatt nem vettek bele,mert nem mertek 5-6 ezren és kimaradtak az utóbbi évek egyik legnagyobb bulijából,emelkedéséből.
Biztos ez?Akár 5200 julius elejére?Ne hülyéskedjünk már,vmi shortos alap fizet téged?Nem tényező ez a fórum annyira.
Abban igazad van,hogy 2015 elején longot nagyon jól elcsipted,mint joslat,de már irtam,hogy azóta eddig semmi.Csak március óta vagy 5ször tudtál melléfogni,de nagyon.Persze utána,mintha semmi nem történt volna, folytatod vhonnan,blogban törölsz,és jön a következő mese kb. 2-3hétig.:)
OTP részvényesek ide!