alulról fogja a 200 napos mozgó, viszont felülről nem képes leküzdeni a korábbi emelkedő trendvonalat (illetve az 50 naposig el sem jutott)...ma kint egyenlőre semlegesek a futik, hát furi lenne, ha ma próbálna meg pont pattanni....ez az 5750 +-100 Ft nagyon beszorította.
szerintem jol lattad a kitores lehetoseget ma/tegnap reggel....szerintem nem keso longba allni, akar itt Otiban is, szvsz gyors korrekcio jon most... az idei jo ev lehet, lesznek hullamok..!
Az olajar stabilitasahoz az orosz-szaudi kezrazas csak a kezdet,arra utalo gesztus, hogy van egyuttmukodesre valo hajlam.., szvsz a problema nem megoldott, de valszeg az olajar latta a melypontot...a 30 dolcsis olajar eleg a tuleleshez meg a draga toreses technikaval dolgozo amerikai uj kutaknak is...A mostani olaj- es nyersanyagarak pedig valszeg jobb gazdasagelenkito mint barmilyen kozponti bank program...ez valszeg elhangzik majd a fed holnapi osszefoglalojaban utalaskent... a jegesmedvek nem fognak orulni....
Igen, ez a dt hátránya... viszont az előnye, ha ránézel most egy olaj chartra... +7%-ban volt ma... reggel lesznek meglepett arcok, ha továbbra is így jön lefele... Usákok kicsit betankoltak olajból... :D
Kiváncsiságból vissza kerestem, ebben a szeptemberi hozzászólásodban, valóban "átlagol"-t fogalmaztál. De én nem erre a hozzászólásodra gondoltam, valahol olvastam a lényeg hogy szerepelt benne a 7K és a 8K jövő év után. De mind1, tisztában vagyok vele hogy ezek csak max várakozások, ami "többször" is változhat ahogy jönnek az események.
OTP részvényesek ide!