Nem veszi figyelembe azt a töménytelen db-számú shortpozit, akik alig várják, hogy kimeneküljenek belőle.
Én sem vettem egy darabig, így kerültem a longot itt, jó nagy ívben, azoknak a stoppoknak a zárása csinálja a csodálatos rallykat, ebben bízom most is.
Remélem ezt 6280nál is irtad,igy szinte 400-500pont esés után,előbújtál a barlangból,mint a Tihanyi visszhang.:)
Mondjuk én egy kicsit fenntartással kezelem irásaid,kb. tavaly 4300 óta,mikor is "mindenki dobja el a longot,mert aki itt beragad,örökre beragad"csatakiálltással operáltál,erre kristálytisztán emléxem.
2500pont után egyszer ettől függetlenül még bejöhet az armageddonod.
Mondjuk 3600on nagyon mondtad a longot,azt szinte egyedüliként,de azt hiszem az volt az utolsó igazi nagy forum-huzásod.:)
a fórumon megjelenö nöi nickekkel csak óvatosan, mert az ember könnyen úgy jár mint
Tone Loc a Funky Cold Medina számában, mikor is kiderült, hogy "Sheena was a man"
Azt viszont latom, hogy OTP (i of 1) impulzus le kesznek tunik, sot megvan egy running flat jellegu (ii) korrekcio is.
Es ma mar induloban lehet a (iii of 1), ami sokkal undokabb lesz, mint amit eddig lattunk.
Siman kiesett a samli a long fiuk alol; es mar nagy volumenben esik.
Az 5870 support mar elesett, az 5740 viszont joval erosebb; annak azert ildomos lenne 2 napig kitartania. Aztan megeshet, hogy atmegy mint kes a vajon.
Az a fo baj, hogy most duplara megugro volumennel pozicio-likvidalas van. Az a gyanum, hogy ez mar versengo likvidalasba kezd atmenni; Aki kesobb lkvidal, az beragad; szoval, gyorsulhat lefele.
Ilyenkor persze, zuhanas elejen van meg bator legenyke, es belevesz hogy felpattanjon a remelt fordulatra, mert kis korrekcionak hiszi.
Aztan majd elparolog a batorsag.
OTP részvényesek ide!