Azt meg tudjátok magyarázni, hogy ilyen bezuhant DAX és gyenge EUR/HUF mellett miért nem esett vissza az OTP 5340 környékéről pl. 5250 környékére (ahogy máskor szokta többnyire)?
Az mar nem mindegy, hogy 3710 vagy 1370...
Viszont ne csinalj selfie-t pisztollyal a kezedben, mert nem lehetsz biztos benne, hogy melyik kezedben levo targyat aktivalod.., csak mondom...
4300 fölött én is nyitottam a shortokat, volt napon belülire (nem nevezném az év trédjének), de van jövő hét péntekig tartani tervezett is. Certi ... :)
Majd meglátom mit csinálok velük holnap. Ha lemegy 220 környékére és fordulni látom, akkor eladom, ha felfele megy akkor megtartom és keresztül viszem a "hegyen" jövő hét péntekig.
Én a longok tartásán gondolkodom. Hétfőn (pénteken) vagy zárom az összeset, vagy hiszek a jövő hét pénteki aljat követő nagyobb (5-600 Ft-os) emelkedésben és keresztülviszem őket az aljon.
nem tudom mi lesz, van kettős elképzelésem, ma 5300-nál short triggert nyomott, ezért tartom, de a mai csúcs felett szerintem likvidálni fogom, majd utána meglátjuk mit csinálok, ha gép előtt leszek a következő aljnál
(félek kicsit a long terminal setup lehetőségétől és attól, h nem sokat vagyok piac előtt, még mobilról sem, ez pedig nem jó)
Jajj Ad! Nem a 6800-at várom én, csak tolom a nagyobb esés idejét.
Persze a hetes indikátorok mind lefele kívánkoznak, nem is beszélve a hónaposról no de egy-két hetes gyertya alatt nagyon sok minden történik ám.
Én csak annyit állítok, hogy a jövő hét péntekig nem esik el Eger vára, az "5200"-as támasz. Onnan csinálunk egy kis pattot, a fene se tudja meddig megy, lehet csak 250-300 forintot, felhúzzuk a napos indikátorokat aztán mehetünk le. Durva leszek ha azt mondom 4100-4300 is képben van? De nem most veszek fel rá pozíciót.
OTP részvényesek ide!