Hmmm. Akkor a mohóságom épp időben vágtam el.:) Mégsem vagyok annyira szálkás paraszt.
Most akkor beleférne némi korrekció- az "osztalék vágta előtt" - vagy egy "elkésett mikulás rally" tanui lehettünk?:))) - mint tanult kollegánk írta a minap.:)
Tanulságos. Ilyen kimerítően nme szoktam taglalni, de ennyire nem is értek hozzá talán :) De ez nem is trendnek tűnik, hanem kitörésnek, ami elég mélyről érkezik ahhoz, hogy először csak nagyon kevesen higgyék el.
Pont akkor akartam én is eladni, de aznap nem voltam gép közelbe. tegnap épp leülök, és látom, hogy miafene...gyorsan ki is vágtam a cuccost. Ma csak DT-zni mertem - de épp napi min. közelében...+kivettem a 4520-as eladást levittem 4601-4604 közé. Most mozi. Az új stratégiám: ha viszonylag tisztes haszon van rajta, én dobom. A mohóságomra már többször ráfaragtam.
ez nem menekülés, sajna egy olyan elkorcsosulás teljesen jogos következménye és kötelező velejárója mint a pénzpumpa
a QE1-2-3 elárasztotta a világot dollárral,boldog boldogtalan abban adósodott el, ez volt az alaplába carry ügyleteknek, tartott is vagy 5-6-7 évíg,most ezen poziciók leépülése van, nem keverendő a meneküléssel
az adós visszafizet, mégpedig dollárban vagyis veszi mint gép, effektíve minnél joban tisztul a dollár hitelkihelyezés piaca annál jobban erősödik a dollár,ehhez jön még EKB és kész a magyarázat
valóban nem számít :) Bencsik úr 200milliós eladása egy dolgot bizonyít, hogy fingja nincs a tőkepiac ritmusáról, vaaagy egyéb dologra pl kenyérre kellett neki a pénz
A mohóság megfekszi a gyomrot. Minden új nap új kaland! Én ma 4604/4518-as átlagár DT. Nemtom..nekem túl nagy ez az uppolás. Meg vettem egy kis nyomdát (ANY)
szerintem nincs,illetve közvetve tán,de nem emiatt emelkedik
az okok szerintem mindenki előtt közismertek,csak nem hiszik el
PÉNZPUMPA , HOZAMÉHSÉG
...és mindemellett szektorszintű átrendeződés,shortzárás
OTP részvényesek ide!