Ez a brókerbotrány jól jöhet az OTP-nek, most sokan lehet inkább bankokon keresztül fognak tőzsdézni. Bár nem tudom a jutalékok mekkora bevételi forrást jelentenek, lehet elhanyagolhatót.
Hát igen, sokszor meg lehet figyelni, hogy pl. MACD is akkor ad be vételi vagy eladási jelzést amikor már rég lecsengett minden, de legalábbis már 300-400 vagy akár 500 ponttal is arrébb mászott az árfolyam.
RSI szerintem az egyik legnagyobb szívatós indikátor, a kereskedéseim elején én is égettem meg magam azzal, hogy fú 70 felett van, aztán televágtam shorttal, utána meg mászott tovább fel.
pedig elhiheted hogy lesz :)
sokáig nem húzhatják,már így is egyértelmű hogy az allulminősítés nem a gazdasági teljesítménynek hanem a politikai hozáállásnak szól,mivel EKB programban fontos hogy ki bóvli ki nem ,OV tenni fog róla hogy (legalább a külső máz ) a megítélésünk javuljon annyit hogy változzon a besorolás, rövid időn bellül újabb piacbarát bejelentések jöhetnek...
Aki most vesz jo idore beragad , ezek a brokercsodok meg csak a kezdet, nemssokara jon Rogan vagy Kosa es megmondja a tutit ami bedonti majd a piacot :)
amennyire én tudom, az hogy RSI 70 fölött illetve 30 alatt, nem azt jelenti, hogy eladni vagy venni kell. Eladási vagy vételi pozíciót akkor kell nyitni, ha kijön a túladott ill. túlvett zónából, azaz 70 alá vagy 30 fölé megy.
Az RSI 70 fölötti értéke nem egyenlő az eladással/short nyitással.
OTP részvényesek ide!