"hogy megint nem normális módon felfelé dumálják "
azért azt remélem elhiszed nekem hogy a tőzsdén hosszú távon az esés a nem normális, mégha ezt olykor olykor meg is cáfolják, és az egészséges menet a számolható,kalkulálható emelkedés a normális
2015.02.11. Marshall Wace LLP 0.85% 0,9%-ról ez 140.000 db shortzárás.
és most volt egy majdnem összesen 140.000-es kötés.
Szerintem ezek majdnem online adatok itt és nem 2-3 hetesek. (amúgy 24 órán belül kell jelenteni a short pozíció nyitását ESMA honlapja szerint)
érdemes most day tradben gondolkodóknak dax-ot figyelni, óráson a ferde tető törése impulzív menetet indukálhat több száz ponttal, ha ez bekövetkezik ismét érdemes lesz ártól függetlenül belenyulni otp-be
de ez szerintem várat magára a sajtótájékoztatóig,utánna nagyobb elmozdulás lehet (sajna bármerre)
én is azt szeretném ha lenne egy kis normális korrekció, ahogy a nagykönvben meg van írva....
de attól is félek hogy megint nem normális módon felfelé dumálják a piacoka...hisz az összes politikus csak longolni tud, és csak longban tud gondolkozni...
ha megnézitek a bankadó csökkentés előtti állapotot akkor abból is már látszik hogy valami készült...sőt mi sem értettük hogy esnie kéne mégis vesznek mindent....
valaki megint longban voltak, és előre tudtak mindent.
OTP részvényesek ide!