BUXban nem ertunk egyet, a MOLt valoban felhuztak, de egy heten belul ket ilyen kamut nehezen vesz be a gyomrom (a 11600as tetore gondolok). Nem gondolom azonban azt sem hogy a tegnapi zaras utani MNB hirre ment a mutyi, mert abban szerintem semmilyen varatlan nem volt, ill. a TVK 5%a nem hiszem hogy szamottevoen jelentkezne a MOL szamaiban.
Egyetertek Kontraval abban, hogy OTP tegnapi produkciojatol en sem vagyok elajulva.
OTP maradhat a 3600-3700 savban. 3550 tamasz, 3500 nagyon eros tamasz. Ha 3700 fole keveredik, akkor enyhen bullish lesz a kep, de ezt egyelore meg nem varom.
BUX tegnap eletjeleket mutatott, az olaj rally miatt a nap vegen felhuztak a MOLt. De az emelkedes kamunak tunik, szerintem 16400-16800 kozott lehet a heten.
Én csak azt látom, hogy valaki számolatlanul adja... 38.2-es fibekig engedi vissza, majd megint adja...néha kiáll összevárja a vevőket... de itt van. Felismerhetők a darabszámok amivel adja... amíg azok nem tűnnek el, én nem piszkálom longra... ;-)
Tudod Kontra én azt gondolom erről az egész up-ról 400-tól, hogy ez se nem 1-es, se nem 4-es hanem egy összekötő hullám, ami ha lett vola helye x lett volna, szóval egy összekötő hullám a harmadik zigzaghoz! Mert szerintem is teljes a második zigzag, ahogy Pompi mondja! Szóval amit most látunk az nem a 2-es, hanem lenézünk a mélybe és ott valahol a sötétben ott vár ránk a nagy A! és aztán a folytatás egy brutálisan torz harmadik zigzag...
OTP részvényesek ide!