SSSSZZZZZZZ én is 50-50% ban gondolkodtam, hogy melyik legyen hát az jobb választás lett volna panaszkodni nem szabad azért 3400 körülről ez sem olyan rossz de richter nagyobbat emelkedik
persze hogy fedezhette. attol meg x darab forintos kotveny a negyedev elejen y huf es z usd erteku volt, a negedev vegen meg valtozatlan x,y ertekekkel z-10%... szoval a cikk nem tartalmaz semmilyen informaciot arra hogy novelte vagy csokkentette a kotvenyallomanyat (en darabra merem, lehet hogy maradi vagyok)
Én 3800 körülről vagyok shortban. Stop 3890 Limit 3605. De nem aggódom. A 3600 hamarabb meglesz mint a 3900. Vagy nem és kiver a stop... Akkor újra kell értelmeznem a grafikont.
Ha bejönnek a halak ma. Isten bizony befizetek hozzád egy tanfolyamra! De legalább is jövök egy itallal.
Mint korábban írtam a shortommal 3750-en tudok kiszállni bukó nélkül, de az általad említett fa miatt eltévedtem az erdőben és reggel majdnem dobtam az egészet. Most ráülök a kezemre és várok. Legalább az italod kijöjjön a nyereségből! :-)
Köszönöm a hozzászólásod és a tanácsod, tökéletesen igaz és én is így gondoltam kereskedni már az elejétől, csak a gyakorlatomban ezt eddig közel sem tudtam megvalósítani. Remélem, ezután egy "paradigmaváltással" sikerül, feltéve ha saját magamban sikerül kordában tartani a két fő motiváló tényezőt, amit említettél. Számomra egyelőre valóban ez, de talán méginkább a nagy bukókón és az elszalasztott lehetőségeken való napirendre térés a legnehezebb.
Egy 5 éves HUF-USD cross currency swapba jelenleg nagyjából 0 kamatkóülönbözet van árazva, azaz fix-fix csere esetén ugyanannyi kamatot fizet ez egyik fél, mitn a másik. Ergó nagyon olcsón tud fedezni.
Az EUR/USD-nak is elég volt csak a szóbeli intervenció, és az eurozóna hozamoknak is. Ha ténylegesen beindul a nyomtatás, akkor még nagyobb lökés lesz.
ennek majd akkor higyjel ha megmondja milyen devizaban tartja nyilvan. Vagy "darab"-ot mond.
Egy forintban nyilvantartott kotvennyel ha egy darabot sem adott el belole akkor is csokkent az erteke dollarban 20%ot tavaly. A cikkben meg 2%rol van szo a negyedik negyedevben. Hazi feladat: mennyi volt az eurusd ill. hufusd a 4. negyedev elejen es vegen?
BUX-ot húzták most fel velük a 100 naposig, innentől lesz érdekes a produkció. Eddig nulla forgalommal dobálják mindegyik részvényt ide-oda, ahogy eddig is.
OTP részvényesek ide!