amúgy az jó volna, ha valaki írna ide egy bullos verziót!!!! Tényleg egyoldalú, hogy mindig csak le-le-le...Tudom dolláros verzió! És? Akkor most ott mi a célár? ha devközéppel forintosítjuk 4200?:)
Csatlakozom! Úgy gondolom a 3400-at megnézi még egyik nap. Aztán, hogy utána mi lesz???? A jelenlegi emelkedés is szerintem csak annyi, hogy ne legyen túladott....
igen.... de még relatíve alig esett az árfolyam, és nincs tér felfelé csak vagy 300 forint,oldalra most már van egy pár hét, de az alakzat nem olyan ami nagyon preferálná az oldalazgatást max az alján. Szerintem a következő hat-nyolc hét mindegyikében lesz egy hasonló letaposós nap
Jo eszrevetel. En 5 perce neztem, akkor meg nem volt kirakva. Ket megjegyzes:
1) Nem tudom, hogy ezek a shortok mikor nyiltak: tegnap, vagy tegnapelott? Mert Magyarorszagon T+2 nap elszamolas van, tehat ha hetfon megveszel valamit a tozsden, az szerdaig (jogilag) nem is a tied. Lehet, hogy ezeket a shortokat meg fentebbrol nyitottak, szerdan.
2) 0.2%-ig nincs bejelentesi kotelezettseg, es (szerintem) jobb 0.1999%-ot tartani, a fu alatt. Aztan boviteni, ha muszaj. Szoval ennek a 1620k-nak csak kb. a 2/3-a lehet uj.
OTP részvényesek ide!