És van, aki megérti azt, hogy mit is jelent, hogy: "nem hinni a demokráciában" és van, aki nem érti meg ezt a mondatot.
Nos, ők az egysejtű Jobbikosok... :-)
Ez jogos!! Így hogy bemásoltad már nekem is rémlik. Mindegy az esésben hitt és az lett, még ha mellékszálakon nem is lett igaza.
Nekem az tetszik igazán(dehogy tetszik), hogy egy kisebbségi koplexusban szenvedő embernek sikerült innen elkergetnie sok embert aki másban hitt mint ő de Pomperj kitartott. Akkor is ha igaza lett és akkor is ha nem. Van aki hisz a demokráciába és van aki nem! :)
Jajj, te Egyszerűség, rólam beszélsz?
Én már tegnap is eltűntem, te szerencsétlen, nem vetted észre?
Majd biztos magyarázkodok neked valamiben is. Gondolj, amit akarsz te NullszAldó...
Látom most nagyon menőnek képzeled magad, csak azt tudnám, hogy miért...
fel eve arrol pofazunk itt meg egy masik topikban hogy kb az a celar ami most van de ne zavarjon. Ha veszed a faradtsagot es vegigolvasod azt amit ideztel, ill. az alatta levo bejegyzest akkor nem masolod ezt ide be. de legyen meg az oromed te egyszeru lelek...
"Csak igaza lett Pompinak! Neki Külön gratuláció, hogy mindíg minden körülmények között kitartott! (bevallom ilyen alacsony otp-ben én sem hittem) "
--------------------
"9)Minden evben a Januar a legerosebb honap. Aki nem szereti a penzet kockaztatni, nos, az lepjen be dec.20 korul, es lepjen ki jan.20 korul. Az egy honapot az OTP busasan jutalmazza, kb. 10-12% hozamra szamithat a "lefolozesi modszer"-t alkalmazo invesztor.
azt hittem jobban leöntik zárás után, de még mindig ingoványos az egész szerintem.
az oroszok meg ott állnak az ukrán határon, de ha el is indulnak sem hiszem, hogy 2xxx-re megy
5e picivel feletti OTP-m van nekem is hosszú távú longba gondolkodtam, évek óta szívás ez a papír persze amikor 2007 fele olcsó volt akkor meg tőkém nem volt, most várhatok eleget a longra, ráadásul lassan érdemes lesz hígítani. Célár olyan 1700-2100 között valahol, ha az orosz ügy tovább fajul esik ez még sajnos..
OTP részvényesek ide!