A II.ne.évi gyj.ami a legrosszabb volt az OTP történetében, a holnapi gyj.csak jobb lehet...és lesz is! Már megszellőzetették 1-2 hete az emelkedő bevételt...és nem kell több céltartalékolás..,sőt a forintositás kedvező árfolyamon történik...egyedül az orosz rubel a problémás...az a véleményem,hogy a mai árfolyamon szivesen vásárolnának holnap.A mai mozgásból is látszik, a remegő kezűek (kis tételek) eladnak...
nagyon osszeszukult, gyakorlatilag ertekelhetetlen a mai nap. ebbol vagy valami nagy durranas lesz, vagy megvarjuk a gyorsjelentest es nem tortenik addig semmi.
ezt nem latjuk egyforman. de ez a szep az eletben. :)
en a molt hosszu tavon jo befektetesnek latom. folotte meg ott lebeg ket problema: 1. ina, szerintem abbol csak ugy lehet jol kijonni ha egyidejuleg az eladasaval bejelentenek valami mas hasonloan fontos akviziciot
2. orosz-ukran sztori: ha valaki ugy gondolja elvagja/felrobbantja/elzarja a vezetekeket akkor nem tudom mit fog batta finomitani.
de ezek nem tartanak orokke. p/e 10 korul, 40%kal az eszkozertek alatt szerintem nem rossz ez....
OTP részvényesek ide!