Van egy "kicsi" akadálya,hogy Rogán most beszéljen...ugyanis itt egy aláirt szerződés van a bankszövetséggel,valamint külön-külön a legnagyobb bankokkal...azt gondolom,hogy van egyébb gondja most a kormánynak...
Valószinünek tünik a péntekig tartó emelkedés(hét közepén kis hullámmal)...majd a gyj.követő helybenjárás kb.4150-4200 között.
penteken eladtam a korabbi short felet be is irtam. Ennek ketharmadat ma visszavettem 4015ös kozeparfolyamnal. Ha megy tovabb fel akkor a maradekot is visszaveszem.
"(#951976)
Körülbelül egy hónappal ezelőtt írtam, hogy én egyelőre kiszálltam OTP-ből, mert nem látom a fő trendirányt. Ha mégis nagyon fogadni kellene valamerre, akkor én inkább lefelé várnám, de...
És mindig van egy de...
Szóval éppen az mentheti meg Otikát az eséstől, ami hátráltathatja az emelkedéstől, mégpedig a forgalom. A múlt hónapban azt írtam, hogy olyan ez a papír, mint a halott ember, akinek az ujai rámerevedtek a kerítésre, ezért nem dől el. A világ ha össze is dől körülötte, ő akkor is csak áll és áll a kerítésbe kapaszkodva...Namost szerintem kár egy ilyen halott emberrel beszélgetésbe elegyedni (kár vele kereskedni).
Az biztos, hogy most bázist épít. Meddig? Nem tudom. Technikailag se látok most irányt. Nem piszkálom.
Ha 'Ellileg' nézem, akkor még egy 5. hullámot ki kell jelölnie mélypontnak valahol 3700 környékén, de ezt ne vedd készpénznek.
Ha jót akarsz, akkor most kerülöd Otikát. Hagyd meg most a kereskedést a Shortos Gyuláknak, mint NullszAldó, Pompi és a többiek, akiktől aztán ismét szárnyalhat ez a sz@r...
:-)
HALIS"
OTP részvényesek ide!