Egyébként akármit művelnek a forinttal, nem, nem fogják elérni a céljukat. Nyilvánvaló, hogy a tetves választások miatt teszik azt, amit.
De nem, ismétlem NEM fogjuk leváltani ezt a kormányt. A tőke akár a fejére is állhat, csinálhat bármit, akkor sem jön vissza a régi rablóbanda.
S ezt készpénznek is vehetik a haszonleső bálványimádók.
Poziból vagy nem mindegy ilyen külföldi tõzsdemutatók mellett így fest a bux szvsz világ szégyene:(
Ès ez egy nagyképû,hazug,arrogáns,ônzô cigány diktátor ès társulata miatt......
Annak volt igaza, aki szó szerint bankot robbantott. A tetves otp-vel is ezt kellene művelni. Talán észhez térne a menedzsment, ha az életük lenne a tét.
nemrég olvastam h hamarosan épül de amugy ha meg is épül nem véletlen látott benne több fantáziát mint otp ben ha meg majd vissza akar szállni sztem lesz pár száz ft ja visszaszálni pár 10 darabbal :-)
na vmi olyasmi, az aljat nem tudom pontosan de ket nap zako volt egyik nap kosa fele allamcsőd szaratás a másik nap meg asszem szijjárto osztotta az igét, de ennek még mindig nincs köze a végtörlesztéshez, mert az 2 évvel késöbb volt kb
na akkor az pontosan nem tudom az.aljat de ket nap zako volt egyik nap kosa masik nap meg szijjarto asszem, de a vegtorleszteshez meg mindig nincs koze :-)
OTP részvényesek ide!