Ha egonról van szó kezdjük már azzal h ő elsősorban devizapárok elemzésével foglalkozik, ugyanezzel az elemzési technikával készíti a részvényeket is, és ez teljesen más műfaj, ez itt a gond. Nem kéne kevernie a kettőt egonnak.
én is elolvasom, de már csak mint érdekességet. Szerintem az övé lehet a legolvasottabb elemzői oldal, és így nem lehet alapozni rá. Ha kitalálom a legjobb algoritmust akkor az csak addig lesz jó míg csak én használom. Ha kipublikálom mekkora király vagyok és sokan használni kezdik, akkor csakazért is lesznek akik ellene kereskednek és nem fog tovább működni.
A jóslatokkal ez a baj, ha nyilvánosak akkor megváltoztatják a jövőt
Ja és a jövőbe senki sem lát,így ne várjuk már el egy elemzőtől sem,hogy az a tutit mondja...nézz egy garfikont,nézd a forintot, az eu. bankszektort...és add vagy vedd az otit...bár venni ezt minek,amíg a fidesz ki nem szipolyozta...
Tanulj meg Te is olvasni...ő csak tech. alapon felvázolta,hogy ebből mi lehet...de azt is megírta,ha ez a rés betöltődik,akkor kapufa...
Törölt felhasználó2014. 03. 10. 11:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Miért ciki ha valaki egon elemzéseit is olvassa?..otp-ben azért eléggé látja a jövőt...a longot is eléggé jól vizionálta anno,főleg hetesen...és most sem elképzelhetetlen az a 3600-3400..ha a többség csak az ő elmzéseit követte volna,most nem ülne beragadva 4600-ról...vagy ki tudja honnan...
Otp esőtrendben,itt minden emelkedésbe bele kell adni...s a rövidtávú célár ott lehet,majd amit egon is mond.
OTP részvényesek ide!