Ha én annyira negatív lennék,mint a te non-stop várakozásod, már rég kikészültem volna. Esküszöm le a kalappal előtted.(Habár én inkább maradok pozitív felfogású, szerintem szebb így az élet és jobb így forintokat keresni)
4950 feletti záró esetén ma 15 MRD körüli fordulós forgalom kellett volna szerintem...volt forgalom, de nem kiemelkedő...ráadásul eu bankszektor is 17 óráig inkább zöld volt...dax 8300 körül, visszajött ugyan 8220ról 8380ig, de onnan csúnyán vissza, egyre alacsonyabb csúcsokat csinál, ha jól látom...
"A vártnál lényegesen rosszabb amerikai ISM-adat enyhítette azokat a félelmeket, hogy rövid távon leállíthatja a Fed az eszközvásárlási programját, így azok a piaci mozgások, amelyek a múlt hetet jellemezték, megfordultak. Ezért ugrott délután 4 óra óta a forint (és a zloty), illetve ezért kezdtek emelkedni a fejlett piaci tõzsdék is."
Gyakorlatilag a tőzsdéken mindenki azért kezdett imádkozni hogy minél szarabb adatok legyenek. Kivéve persze a shortosokat, mert ők a jó adatokat várják ezek szerint. Fura helyzet állt elő, régen nem a longosok várták a jó adatokat?
Érdekes vége lehet ennek az egésznek.
persze le lehet szarni, csak most van -20%-nál, egy sima bankbetéttel meg lenne +25-30%-nál..
és ez csak a 6200-as esete... nem is beszélek a 7200-asról...
OTP részvényesek ide!