arra alapozok, hogy 2 napja kis forgalommal megy fel, ma ráadásul még rántottak egy szépet rajta, ami olyan pénteki napokon szoktak, amikor shortokat akarnak kiütni...szóval a kinti happy nagyon nyögvenyelősen követte, holnap nagy esést várok
Az utolsó pillanatig folyik a találgatás a Magyar Nemzeti Bank új elnökének és alelnökének személyéről. Orbán Viktor kormányfő információink szerint holnap reggel, a Kossuth Rádiónak adott szokásos interjújában jelenti be, hogy ki lesz az intézmény vezetője, miután Simor András – mandátumának lejártával – távozik. Eddig a legtöbb információ arra mutatott, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter váltja Simort, van olyan kormányzati információ azonban, mely szerint nem zárható ki, hogy Orbán Viktor meglepetést okoz majd.
Sztem nem lenne az senkinek! Az első olyan valódi lépésre azonban ami csak emlékeztet az eddigi marhaságaira úgy beöntik a forintot, hogy még a Nilus gátja sem fogja meg!
Én úgy írtam volna Hitelminősítésekkel ellátott Országoknak/visszaminősített Orsz./ nem adnak IMF Védőhálót-
-nem voltam egyértelmű akkor elnézést.
Logikailag ez már így meg áll remélem-
OTP részvényesek ide!