Sokkal jobb, mint Evo Morales Bolíviában, aki az államosítások lebonyolítását a hadsereggel végezteti, oszt buenas dias.
És ugyanez a fos folyik Japánban is, mint itt, meg mindenhol. Lehet, hogy ez az Orbán gyerek csak kiszagolta, milyen szagot hoz a szél. Falun ez hasznos képesség különben.
Ilyen típusú politikusok vannak még a világban. A baj az, ha egy országban jelentős tömegek támogatják ezt. Nem OV a gond, hanem az a 2 millió ember, aki rá szavazott. "Normáliséknál" ezzel pár százalékot lehet csak elérni, mert az emberek nagy része nem vevő a permanens gyűlölködésre és az értelmetlen handabandázásra. De legfőképpen nem vevő egy színvonaltalan, autokrata , mindenkibe belrúgó pökhendi kormányzásra. Persze egy félfeudál, majd kommunista típusú múlttal sok más nem várható. Itt nincs igény demokratikus, higgadt, empatikus és szakértő kormányra,
itt a hőzöngő hatalomvágyók viszik a prímet, mindegy milyen színekben. Ahogy azt a nagy bölcselők megfogalmazták: minden népnek olyan vezetőjük van, amit megérdemelnek...
csak mindenki telefonba ment.. az az érdekes, hogy cnbc-n pedzegették, hogy ma meglehet dow all time high, és akkor még délután meg holnap reggel felmehet 4730ra az oti kb 10:00-ig :) na onnantól short:)
Magyar és úgy a világpolitikán csak röhögni lehet, komolyanvenni semmiképp.
Ami kevesbé nevetséges nekem, az a dollár, yen, font, euró történelemben soha nem látott pénzmennyiség-bővítése a jegybankok részéről. Sokan mennek el ez mellett, mint hogy "pénzbőség" csak jót tesz!!! Majd meglátjátok!
Ha csak csökkentenék a pénzpumpát vagy leállna, defláció fenyeget 1929-es képekkel. Ha tovább fújják a pénzlufit, hiperinflációban szépcsapják a mostani valutarendszert.
Ez a pénzügyi világ 22-es csapdája manapság. Nincs igazán ebből kiút!!!
Thomas Jefferson, USA 3. elnöke mondta annó:" Veszélyesebb a banki elitvilág, mint egy fegyverben álló hadsereg".
Tegnap eldobtam a jó kis 07-s certiket, sebaj a 04-ből azért vettem, mert túl magasan van a korábbi. Azt hittem ledöntik megint a Molt, erre tessék. Habár lehet csak a kinti jókedv húzza.
Látom a Richtert még mindig nyomják.
Jobban teljesít! Ez eddig a legjobb szövegük mert minden ráhúzható! Csak meg kell találni a mihez képest az meg mindig van! A "rosszabbul élünk mint 4 éve" dumába belebuktak mert ott konkrét dátum volt. Fideszéknél minden a kommunikáción múlik, még a gazdaság teljesítőképessége is. Ez kb. olyan mint a portfos cikke a zsákolják a részvényeket (kb 5 percenként 1 kötés. Kérdés mekkora a zsák?
OTP részvényesek ide!