Ezt én is észrevettem, hogy ahhoz képest hogy az OTP a legnagyobb forgalmú papír a BÉT-n, ezt mutyizzák a legjobban. Ott van egy Egis, melynél az OTP töredék forgalmával be lehetne dönteni vagy meghúzni, mégis megy a trenddel, ami épp a gyógyszergyártóknak aktuális. A Molt se nagyon piszkálják, pedig ott is lehetne csúnya dolgokat művelni pillanatok alatt. Gondolom mindenki a legnagyobb forgalmú papírban látja a gyors meggazdagodás esélyét s ezzel indul is a tánc hogy ma merre. S csalogatják be az embereket rendesen.
-Most tripla csúcs,de látja a főnök is
de ez száraz ide Elliott összefüggés
a széles sáv mellett szép egyébként-
Mondhatni összetett cikk-cakkba Elliott szerint eben van rejtve 3 típus
/egymáshoz kapcsolódva/
Ennek a lefolyását nem tudom-
Ez tudom csak elmondani erre nézvést.
Elliotban Ad az illetékes a Buxellioton. Néha itt is megjelenik más néven, de valamiért ő sem jár ide. Nem tudom miért. Ott is lehet kérdezni....
Ő pedig Cimballival egyeztet, aki nem tudom kivel egyeztet.
Elliottban Nyomi az illetékes! Én csak tanonc vagyok. :)
Mikor reagálok a reggeli beírásodra, azt mindig a saját értelmezésű Elliott hullám alapján teszem. A számozásom, azonosításom legritkábban egyezik Nyomiéval. :(
Illetve készítettem egy kis statisztikát a napi sávszélességekről. Ezt is figyelembe veszem, mikor ellenvéleményem van az aljaddal, tetőddel és a belőle kijövő sávszélességeddel kapcsolatban.
Egyre kisebb amplitúdójú hullámokkal emelkedünk, de szvsz ez még csak az első löket.
Hihetetlen, hogy december eleje óta folyamatosan emelkedünk mindenféle korrekció nélkül és még mindig longosnak néz ki a dolog. A végén még én is hinni fogok benne? Pedig én Tippmixxel vagyok!
Hívd már fel az alapkezelőket hogy meddig tervezték a shortzárást és kb milyen mennyiséget még? Ha ez az infó megvan akkor tudni fogod mikor lépj shortba, de addig long :)
Nekem elliott kicsit bonyolult, ráadásul mindig utólag derül ki, hogy jól számoztál-e, de azért jó lenne ha minden reggel beírnád a meglátásaidat, számaidat. Sokat segítene. Előre is kössz. Meg utólag is.
OTP részvényesek ide!