Ne bánd! Holnap még mindig felfele megyünk. Az alj sem sokkal lesz lejebb 4090-nél. 6 ezrelék miatt kb 114 alatt kezdett volna rentábilissá válni a shortod. Mondjuk foghattál volna vele 20-25 forintot, de csak akkor ha a bolondok órájában zárod.
Úgy, ahogy ma nem tetted. :)
Hát kedves Albi, erre az ékre mint vizsgamunkára tekintek. A múltkor megkaptam a magamét, hogy nem vagyok objektív, saját igényem szerint várom a mozgást. Pedig tényleg csak rosszul értelmeztem a rajzot.
Ha úgy mozog az ár január végéig, ahogy felvázoltam, akkor azért tűnök el, ha meg nem akkor azért. :)
Ha a zöld háromszögre gondoltatok, azzal nekem semmi bajom. Úgy viselkedett, ahogy kell neki. Folytatódik tovább felfelé. Erre számítottam. Szvsz fel kell menjen a feketével rajzolt ék tetejéig. RSI is ott érné el a maximumot.
Onnan meg jöjjön le. Akkor sikerül egyesíteni a három technikai elemzésemet. :)
Ha az ékből felfelé tör ki, akkor bakkfitty van. Akkor nem működik sem az ék alakzat, sem az én fajta Elliottom sőt a fraktáljaim se.
Pénztárcám érdeke a mihamarabbi le. Ennek ellenére mégis azt mondom, hogy előbb fel. Egyfajta "szakmai" presztízsből.
Mert én most hármat látok.
1, Tavaly szeptember 26 óta van egy emelkedő.
2, Ezen keresztül lefele október 17-től
3, Egy emelkedő nov 28-tól
Az ék az októberi csökkenőt folytatja, ha lefelé tör ki belőle az ár. Holnap még fel RSI alapján is, 170 környékére. Ék teteje nekem valahova oda esik. Onnan aztán jöhet lefele.
Ha holnap feljebb megy 180-nál, akkor lőttek minden elméletemnek. :(
OTP részvényesek ide!