Az elmúlt három hónapból két olyan esetet tudok mutatni, amikor az említett személyek böfögtek egyet, rándult is rá szépen az ár, aztán visszaállt az eredeti kerékvágásba.
Berlini topikjában olvastam beszélgetőtársától: (Nem szó szerinti idézet) "Furcsák ezek a fraktálok, de működni látszanak."
Ezen már gondúkodtam, de nem jutottam vele sokra. Mármint, azon, hogy a szokásos alakzatok összeegyeztethetőek-e Elliottal.
Pld a fülescsésze alakzat, mintha megfelelne a 3. hullám kezdetének. Az ék (zászló) alakzat az első öt hullámnak. Fej-vállak a zik-zaknak. stb
Persze aztat is olvastam, hogy ily kicsi forgalom mellett Elliott felejtős.
Szóval ezekkel kapcsolatban szeretnélek meginterjúvolni.
Az megint más kérdés, hogyha felmennénk most ha nem is 150-ig, de legalább 140-ig, akkor egész szépen összeállna a három technikai jellegű elemzés. (Elliott, ék alakzat, forgásszimmetrikus fraktálom) Mily gyönyörű lenne! :)
a hullám max a tengeren igaz és egészséges gazdasági körülmények között..
Itt most van minden, csak megfelelő körülmények nincsenek. Egyet fingik szemölcsy és borul minden, orbánc meg kitalál valami okosat és megy a tüntetés.
Ilyenkor a hullámokat követni csak a tengeren lehet.....
Szerinted nagyon mellé fogok, ezzel az 5. hullámmal. Tudom, Te hátrébb raktad a számozást, én meg úgy látom most csináljuk az ötödiket. De lehet ez úgy baromság, ahogy van. Ezért érdekelne véleményed.
Azt ugye tudjátok, hogy a honfoglaláskor nyolc vezérünk volt és nem hét? Ezt a tényt nyelvünkben őrizzük.
Mikor Árpád vezért felvezették a Kátpátok bérceire, ő körülnézett és így szólt vezéreihez:
- Huba, Szameg! Hova hoztatok?
Hát Szameg, ez nem akar az Istennek se felmenni 150-ig. Pedig kéne!
Éves szinten 50%. Havi szinten 4,2%, kamatos kamattal számolva. Persze számolhatjuk a Te módszered szerint is.
A lényeg a jó be és kiszállón van. :)
Kíváncsi vagyok, valakinek sikerült-e ezt megjátszani.
Ki fenét érdekel mán imefed? Eladósodottság mértéke?
Beáraztuk. Nem lesz. Nép kinyögi a tartozást. Oligarchák meg híznak. Eddig a szocik, most meg a fidesznyikek. Rohadnának meg ott ahun vannak. No kimorogtam magam mára. Megyek készülök karácsonyra.
Otika meg mintha kanyarodna felfele. Persze lehet csak csalfa reményt játszik velem.
OTP részvényesek ide!