Nincs attól világvége mert egy társadalmi rendszer összeomlik.
Volt vala sok-sok társadalom, melyeket már csak a történelemkönyvekből ismerhetünk. Ők is kezdtek valahol, fejlődtek, elérték fény(arany) korukat, majd eltűntek. Szerintem most vagyunk a mi rendszerünk csúcsán. Azért a hanyatlások se egy-két év alatt történtek. :) Eltartottak azok néhány száz évig is.
Osztom véleményed, nem holnap oltják le a villanyt. 2-5-8 év reálisabb.
Kevés a témában a hazi irodalom, de ha valaki bírja az angolt és némi időt bankban töltött vagy tanulta a témát, annak ez a könyv összefoglal mindent Soros helyett.
Nekem oly érzésem van, hogy szerencsém volt a kapitalizmus (1640-) időszakának aranykorában élni. (Még ha a szoc táborban is.) Én is arra számítok, hogy ennek a korszaknak vége.
No nem úgy van az, hogy holnap lehúzzuk a redőnyt! Lassan hanyatlik ez a társadalmi rendszer. Most vagyunk a csúcsán. Észre sem vesszük lejtmenetének kezdetét. Lehet a "nagyok" érzik ezt.
Emiatt azért nem nem shortolnám az otit. :)
Még nincs itt a nagy összeomlás ideje. Egyszerűen ezt olvasom ki a grafikonokból. Januárban menni kell neki le. Aztán meg fel. Úgy ahogy kell! Változzon! Azon lehet keresni. :)
Mindég jönnek az üres dumával minden állam-
prolila 2millióFt Államadósság jut.
Arra,hogy jut annyi összeg
aki megélni nem,legalább is nehezen tud.
De ez a Statisztika 20 éve megyen
-Vagy legyen IMF. Visszafizetés az állampolgárok vagyoni helyzetét megilletően
szavatoljuk. .Ez nem színészkedés.
Van egy képviselő az országban aki ezt tartja,
veszi alapul,szempont alá.-ez a szolidaritás
jó értelembe.
s
Nem igazán a longnak drukkolok, de jó lenne ha ma, esetleg holnap délelőtt felmennénk 4150 környékéig.
Már csak azért is, mert akkor szépen kirajzolódna egy Elliott hullám. Szerintem. :)
Nyomi meg majd jól ledorongol ilyen marhaság írása láttán! :)
OTP részvényesek ide!