A reggeli bolondok órájára kell figyelni már én is rájöttem. Sebaj, majd ma újranyitom, ha ismét felmászik. Elvileg most ugye magasabbról indulunk mint tegnap, meglehet a 4140-d.
CHF erős Tartományokon belül is nem hagyja el egyik a másikat. Tartományokon belül azzal kereskednek. Előnyére válik az Orsz.
nehezebben szakadnak le-
Egy egy Tartományi részre gondolok-
-Norvég pénz OLAJ messzemenőkig fedezet annak az Orsz.
"CHF alapú"HITEL fedőnév/címkézés/jól lett kiválasztva.
-Életem során sokat tapasztaltam,hogy szóba
jött CHF HITEL is azok közé tartozik,amit
nagyon jól eltudtak magoknak adni a Bankok.
Jogtalan haszonszerzés mellett.
Ez dolog elméleti része.
Gyakorlatba szinte az egész országot
megkárosították. Az emberek az se tudták
mi az a jen alapú hitel meg ilyenek.
-Tőlem lehet csak jöjjön-
Valakinek intézkedni kellet jó,hogy a kormány
megtette ezt. -Kár egymást vakítani,
még mindég!!!
Mi a véleményetek arról, hogy napok óta trenddel szembe megy a CHF? Annak ellenére is, hogy múlt héten két nagy bank is bejelentette, hogy negatív kamatot fizet?
Emelett a NOK is szépen tartja magát. Szerintem ez eléggé aggasztó jel. Jelenleg a CHF-nek kb 1.2150 körül kellene mozognia. Hasonlóan trenddel szemben megy az arany is.
Tegnap erre akartam utalni: ma egy leszúrással kezdhetünk és akkor érdemes zárni a shortodat, majd újra nyitni fentebb. De közvetlen tanácsot nem igazán merek adni. Múltkor Whogartnak bejött, de többeknek meg nem. :(
A sávszélességet inkább el szoktam találni mint a konkrét értékeket (ma nem is írtam, csak hogy emelkedünk 80 forintos sávban). Ezt figyelembe véve ma is benne kellene legyen a 4130-4140. De necces. Qva kicsi a forgalom. Bárhova kerülhet egy nagyobb pakk megjelenésével.
11:30 | Sötét jövőt vázolt Patai
Utal arra is előadásában, hogy a dolgozók kp-ban kérik fizetésüket.
Mennyit lehet ezzel spórolni az egyénnek évente? 10-15-20 ezret? Vagy többet? Ohne bankszámla vezetési költség, kártya költség stb.
Otp számlámat lehet ugrasztom. Short! :)
Igen, a Molt már figyelem egy ideje. Ott valami kitárazás folyik egy ideje, nem engedik fel az árfolyamot, pedig menne. Szóval azt lenyomják, az OTP-nek meg felfelé áll a zászló így év végén.
OTP részvényesek ide!