Két számlám van, eg KH és egy OTP. KHnál kezdtem tőzsdézni, csak ott van netbrokim. Cska az volt a kérdésem, h jobb-e esetleg az OTP (mittomén ott lehet shortolni, van külföldi, kevesebb a díj, stb).
A jómultkorában valaki belinkelt egy oldalt, ahol ingyenes marker készíthető.
Nem tudná valaki belinkelni megint?
Törölt felhasználó2012. 04. 17. 12:06
Sziasztok! K&H-nál vagyok ügyfél, és ott kértem januárban a számlámhoz csapjanak egy befektetés alszámlát. Így ott tőzsdézek. Pár kérdésem lenne:
1.: Ott shortolni nem lehet igaz, mert csak tőzsdei vétel és tőzsdei eladás szerepel?
2.: Nekem csak a longok érik meg, mert a díjak elvinnék a hasznot. Jól gondolom? Szóval minden vételkor, és minden eladáskor van 1% (?) díjam. Úgyh én nem tudok napi, vagy pár napi üzleteket bonoylítani... OTP-nél is van számlám, kettő közül (K&H és OTP) melyik jobb?
3.: Mi van akkor, ha januárban vettem OTP-t, meg (sajnos) múlt hét elején is vettem, a rendszer összecsapta, összeadta a db számot, és egyben mutatja. Ha eladom, akkor külön jön a (feltételezett) nyereségről az adózós papír, mert ugye eltérő lesz a vételi ár?
4.: Külföldi részvényt nem tudok venni igaz (illetve csak pár valami van külföldi)?
szo-szo, 3350-3400 közé szerintem simán kinézhetünk (szvsz!), én ott fogok tl-be beszállni, mert a mai szintig nem engedték vissza amit kitűztem magamnak sajna.
OTP részvényesek ide!