Az egykulcsos adó lényegét sem értem nagyon ...:( -500 milliárd szintén...."
Eh, semmi se jó? Eddig az volt a baj, hogy a cigányokba öntötték a pénzt, az 1 kulcsossal meg a (felső) középosztályba, hadd szaporodjon inkább az!
Akkor mégis hogy kéne?
Amit az a két balf@sz csinál, arra marhára kellene egy kötőfék, mer' együtt nincs annyi eszük, hogy egy zöldségesbódé elvezetéséhez elég lenne - ami _feltétlenül_ nem jó nekünk.
Én nem tudom, milyen lehet, amikor az IMF dirigál nekünk, de azért kipróbálnám, mert ennél sokkal szarabb nem nagyon lehet...Amit Kuszaszem Paprikajános eddig összeimprovizált, annál Te is tudnál jobbat szvsz.
Hitelt felvenni könnyű,visszafizetni már nehezebb!Ebben a helyzetben nem csak hitelt kapnánk ha nem külföldi irányítást is!Azaz itt a pénz és majd mi megmondjuk mit csináljatok hogyan irányítsatok de nem feltétlenül jó ez nekünk!Kérdés kinek lenne jobb a hitel M.o.-nak vagy EU-nak???
Jóról nem kell meggyőzni senkit!
Az meg hogy a tőzsdei és pénzpiaci spekulánsok hogyan gazdagodhatnak tovább az nem érdekli a kormányt,jogosan!!!
IMF sőt az EU sem irgalmas szamaritánus!
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 14:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem van egy két long stop 3600 környékén meg fogják járatni az árfolyamot
Érdekes látásmód , mondhatnám teljes vakság.
MO. jelenleg, valójában semmit sem törleszt , hisz a hetente havonta kibocsátott újabb és újabb államkötvényeivel csak az éppen lejárókat váltja ki. Mindössze az történik, hogy - mivel ezek kamatai 2-2,5 szeresei a lejáróknak - az adósság semmit sem csökken, viszont a kamatterhek jócskán nőnek.
Ezt ésszerű adósságpolitikának csak Matolcsi ( és persze Orbán ) képes nevezni.
Nameg aki elhiszi.
És, most tekintsünk el attól, hogy persze ezek mellett újabb és újabb hiteleket is veszünk fel, persze ugyanilyen bődületes kamatokkal.
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 14:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jó, elfogadom, akkor én látom rosszul a dolgokat ...
OTP részvényesek ide!