Nem azt mondtam hogy a tutit mondják meg, ez nem lehetséges.
De simán mehetne arról a beszélgetés hogy hova tedd a stoppot, milyen trend van, mire figyelj oda.
Pl. egy eső trendnél fel lehet hivni a figyelmet arra hogy gyerekek, eső trend van ne pisáljatok széllel szemben. De annak _semmi_ értelme nincs, hogy emelkedő trendben állandóan eső trendet vizionál néhány idióta.
Meg hogy 5 forintos esésre mindjárt "bezúzták", "beöntötték" kommentek jönnek.
Azt is el lehetne mondani, hogy az elemzések jó része kuka, és hogy jelenleg a legtudományosabb elemzői módszer az a darts táblára tüzött gazdasági újság.
Nem az a lényeg hogy valaki a fórum alapján kereskedjen, hanem hogyha elszabta, akkor lássa hogy miért szabta el és legközelebb mire kell odafigyelni. Ezen pedig nem segit, ha egy 30 százalékos emelkedő trendben végig olyan tanácsokat kap hogy shortolja végig az emelkedést...
Ebben tökéletesen igazad van, de hagy ne írjak nick neveket, hogy jelenleg is kik azok, akik az itteni beírások alapján kereskednek. Persze, hogy nem szabadna, de van ilyen...
Már megint ködösítesz. Az mikor is volt??? Mi pedig az elmúlt két hétről beszélünk..ne nézz már mindenkit hülyének, öreg!!!! Olvasd vissza az elmúlt két hét beírásaidat. És az a " gyengébbek kedvéért" megjegyzésed.. szóval ezen gondolkodj már el, ki is az??
Ja, és még valami:
Nem kenyerem Sarpac kollégát védeni, de ő legalább az otp-ről írogat tippeket.
Ez sztem sokkal érdekesebb (még ha a valóságtartalmuk néha nem túl sok is :) mint amikor 120 hsz-en keresztül megy az, h: -hazudsz, nem ez volt a pozid! te hazudsz, nekem ez a pozim! de nem, te hazudsz! stb stb stb.
"Én csak nevetek rajtuk, de mégiscsak értelmesebb lenne ha jó kereskedési tippekről menne itt az eszmecsere és nem a hülyeségről. Arra lehetne létrehozni egy gyurmázos topikot."
Teljesen egyetértek.
csak pár hete figyelem a hozzászólásokat, de időnként olyan érzésem van, mintha ovisokat, vagy az értelmi fogyatékosokat hallanám beszélgetni.
Mintha nem is pénzről lenne szó, hanem hogy ki tud jópofibb megjegyzést írni.
Nekik tényleg inkább egy gyurmázós topik kellene.
Egyáltalán nem lenne jobb, ha olyan tippeket kapna, amivel nyerhet. Lévén ilyet neki megbízhatóan max egy nagy kaliberű / bennfentes játékos adhatna, azok meg nem ide irkálnak.
Szted jó lenne, ha "megbízható" tippek alapján hozzászokna, hogy elolvassa a tutit a fórumban? Aztán esetleg nagy összeggel kezdene fórumbeli beírogatások alapján kereskedni - nem hiszem, h jó vége lenne.
Az tény, hogy Sarpac kolléga elég egyoldalúan szemléli a tőzsdei mozgásokat:) De bevallom, én is korrekcióra számítottam, ha nem is ilyen fanatikusan.
OTP részvényesek ide!