Lehet, hogy örökzöld, de én akkor nem voltam itt. Lehet, hogy csinálhatom úgy, ha nekem mindegy, de én most tanulni akartam, mert nem értem, miért tartjátok fontosnak.
Most már tudod. Igazán nincs mit, örülök, ha segíthettem. Az mondjuk túlzás, h "mi irányítjuk", mindössze arról van szó, hogy egy ilyen jellegű feszült helyzetben az átlagosnál jobban figyelnek ránk.
Kb mint egy palesztin kecskepásztor. Az életben soha nem fog figyelni rá egy USA-tőzsde se. De ha ez a palesztin kecskepásztor elmegy az usába, bejut valahogy, aztán magára kötöz egy bombát, és azt magával együtt felrobbantja mondjuk New York fő metróvonalán, arra figyelni fog az USA minden tőzsdéje. (Akármilyen nagy piac.)
Valaki magyarázza már el nekem, mire jó ez a "készletértékelés", amikor az OTP-részvények teljesen egyformák.
Nem tökmindegy, hogy az "egyik" pakkon buksz, és a "másikon" nyersz, vagy éppen fordítva? Akárhogy gondolkozom, a nettó kitettségen kívül nem tudok más szempontot, ami a számlaegyenleget befolyásolná.
Sztem ma záróra felkötik. Holnapi nap meg függ attól, hogy amcsi és ázsia ma mit művel. Remélem azért hogy ma nem mond a szokásosnál is nagyobb hülyeséget Matolcsy... ;)
OTP részvényesek ide!