az még márciusban lesz. addig is kell kereskedni. azt gondolod hogy én speciál olyan nőszemély vagyok hogy ülök a seggemen és mozizok.? miközben a lehetőségek meg a szemem előtt úsznak el?
"biztosra vásárlás" meg a tőzsde azok nem teljesen kompatibilis dolgok sajnos :)
én most hosszabb szünet után nyitóban vásároltam, látom azóta hízott picit. De eléggé túlvett naposon, jó lenne tényleg, ha lemenne mondjuk 3500-700ig.
oké! nem megszólás képen írtam. tudom hogy kockázatos a manapság szokásos árfolyamállás fölött papírt venni. nagy a beragadás veszélye. most az lenne a jó ha lenne egy kis esés. biztosra tudnánk bevásárolni.
Törölt felhasználó2012. 01. 26. 12:37
Én is afelé húzok, hogy megtartsam...a nagy kapzsiságban a végén még hoppon maradok.
EU-ügyben: tuti megegyezünk szerintem, itthonra "face-saving"-nek tol Viktor némi keménykedést (pl. jegybank elnök fizetése: EU ebben engedni fog várhatóan, ez nem kardinális kérdés az egész problémához képest, OV. meg verheti a mellét, hogy mégsem engedett mindenben), de minden úgy lesz kb. ahogy az IMF adja, és valahogy majd lekommunikálják itthon.
OTP részvényesek ide!