Úgy tűnik még mindíg ráérsz a vételekkel :) Lefekvés elött 3/4 9-kor bemondom oti leminősítést, és mire kelek ?! Mekkora spiller vagyok :) Nem csoda, hogy Bentley-vel járok :)
2011.11.25. 16:41
A Moody's elnézést kért és helyesbített
Szerkesztőségünk Magyarország helyett a Botswana országkockázati besorolásáról szóló közleményt kapta meg. Ezt jeleztük, a Moody's londoni központja pedig elnézést kért a tévedésért, és korrigálta a tévesen megküldött dokumentumot. link
Ja, és frizzeket sem merik leminősíteni, azt nem tennék zsebre amit a gest@p@ művelne ezzel a sok sz@r rakással, egyébként, Magyarországi sz@rozásuk a burkoltan üzenet a német ipari lobbynak, magyarország olyan sz@r akkor német is fffffffffffff@s hiszen 805-ban a német motor húzza ezt a sz@ros talicskát. Gyakorlatilag a Magyarországon működő összes német bankot leminősítették, erre a dajcse bank lemínősítette mitegy röhej, az otit ami a baden Würtenbergiek pénzes trezorja (horn jóvoltából), ne menjenek a q, anyjukba.
Persze hogy nem ez az alja még. Az úgy 2.300 körül lesz szvsz. Az amerikai beöntés az ünnepek miatt elmaradt, de megfog történni a hét elején. Egy Matolcsy - Varga személycsere viszont 200 Ft-ot javítana azonnal az oti árán.
Miért ez a pánik hangulat? Az USA adossága a maga 16 billó dollárjával le van mínősítve( a ci@ nem foglalkozik ezekkel a nagyon okos senki háziakkal egy g@ly@t sem ereszt beléjük, annyira kevesek). Le van minősítve Görögország, Olaszország, Spanyolország, Brazila, Aregentina, Oroszország( orosz meg annyira lesz@rja őket), hogy, Szaud-Arábia, Kína, egyszóval az egész földkerekség jelentősebb országai..Franciaország leminősítését azért szívták vissza a vágott f@szú kölkök, mivel nagyon begijedtek egy olyan kiadós idegen-légiós pofonntól. A magyar kurucktól meg már nem tart senki így aztán bóvliba lehet vágni és occsón fel vásárolni a papparokat. Azért Kádár János alatt ezt nem merték volna meglépni, valszeg az Andrássy u. 60-ban végezték volna a v@gott farkú macska-jancsik, természetesen a foguk kiverve, csontjaik jól össze törve, a világ megáltozott puha p@ccsel nem kelett volna a fityisznek sem acsarkodni a minősítökkel, elvégre rájuk hallagatnak a nagybüfik.
Véleményem szerint az otinak nem a 2680 volt az alja, de ne nekem legyen igazam..
közben találtam egy tegnapi cikket, nem igazán pozitív egy Orbán közeli embertől...
Mellár Tamás
„Nem fog lényegesen változni a kormány gazdaságpolitikája. Csak a külső kényszer (az IMF követelései) hatására ad fel esetleg az Orbán-kabinet néhány nem konvencionális intézkedést (a bankadót, a végtörlesztést). Ugyanakkor nagy szükség lenne egy komoly gazdaságpolitikai fordulatra, mert csak ezáltal tudnánk megszabadulni az egyensúlyi problémáinktól. És ez tenné valóban hitelessé a gazdasági kormányzást a létrejövő IMF-szerződés mellett. A fordulathoz szükséges felismerés azonban még mindig hiányzik a kormány részéről, úgy vélik, az elővigyázatossági megállapodás megkötésével stabilizálható lesz a gazdasági helyzet. Lényegi változásokat csak a gazdasági helyzet további romlása kényszeríthet ki.”
Ez csak szemelyes velemeny lehet minuszolni nyugodtan...........az se segit mar........
Törölt felhasználó2011. 11. 26. 08:41
Prüszkölhetünk csapkodhatunk mi itt ameddig csak akarunk, de be kell látni ez a leminősítés várható, borítékolható volt... Egy olyan országban ahol egy tollvonással lenyúlhatják a magánnyugdíj vagyont, egy törvénnyel beleszólnak magán szerződésekbe, ott ne csodálkozzon senki ha ez történik. Inkább annak örüljünk, hogy a végtörlesztés bejelentése után nem vágott azonnal bóvliba minket nem egy, hanem az összes minősítő. Akkor lett volna itt nagy zuhé, így viszont a zuhé nagy része már beárazódott.
Tegnap este leminősítettem a Moody's-t, de ma reggel bal lábbal keltem, így még tovább rontok most a besorolásán, és a bóvli kategóriából átsorolom a vicc kategóriájába!
Tegnap este leminősítettem a Moody's-t, de ma reggel bal lábbal keltem, így még tovább rontok most a besorolásán, és a bóvli kategóriából átsorolom a vicc kategtóriájába!
Tegnap este leminősítettem a Moody's-t, de ma reggel bal lábbal keltem, így még tovább rontok most a besorolásán, és a bóvli kategóriából átsorolom a vicc kategtóriájába!
Fölösleges a politikai helyzeten rágódni,kritizálni nekünk együtt kell vele mozogni és keresni rajta!
Kormány előző döntéseinek visszavonása politikai bukás lenne,ezért okosabb azt módosítani és magyarázni.Jelen helyzetben IMF megállapodás ami megmenthet minket az standard&poor's leminősítésétől ez valószínű létre is jön talán idén rosszabb esetben év elején!
Az árfolyam stagnálása 2750-3000 és itt lebonyolított magasabb forgalmak is azt mutatják bíznak a befektetők a kormány IMF egyezségben!
Hétfőn már ázsiai pluszok lesznek és dax fordulás jeleit is mutatta a chart már tegnap,sp órás eső csatija is rezget tegnap!
Majd hétfőn már chartokkal is reagálok addig is pihi :-)
OTP részvényesek ide!