Pont ez a baj, hogy sajna csak ennyire futja tolunk, mint ez a fizess nevu xarkupac. Reg nem lenne sehol orbanc es a bandaja, ha lennenek normalis hozza erto vezetoink. De ebbol a szempontbol totalisan mind1, ki nyirja ki az orszagot. mszp, fidesz, jobbik. Mind 1 kutya.
Annak idején válságban Kostó szidta a német központi bankot, mert szerinte rosszul kezelte a válságot, a pénz az USA-ba ment. Szerintem most is ez van, a kalkulálhatatlan adók még a rossz költségvetésnél is veszélyesebbek. Újra csak az USA-ba menekül a pénz.
Azért halkan megkérdezném a gyűlölködőket, hogy szerintük kinek kellene átvenni a kormányzást. Mert én csak komolytalan formációkat látok a túloldalon.
Megyünk közösen Miki barátommal csak nehogy eltévedjünk ugrás közben ,mint a szőke nő....DDDD
Törölt felhasználó2011. 11. 25. 14:06
Gazdasági világháboru van usa vs europa a tartalék valuta az usájé de le fogjuk nyomni öket csak elöször orbánt meg kell válaasztani europa élére mint tejhatalmu királyt és tuti a gyözelem
Vajon meddig erősödhet a Ft? A reggeli certi vételemmel persze mínuszban vagyok :-) Az a baj, hogy nem voltam gépnél és időben nem tudtam eladni, most meg csak pislogok. Na mindegy ráveszek még, csak mikor...
OTP részvényesek ide!