csak azt obegatjak, hogy sikeres orszag, de eredmenyt nem tudnak felmutatni !
Ez kb. olyan, mint a Gyalog Galopp-ban az oreg...
"Hozzátok a halottakat! -Itt van egy! Kilenc penny. -Nem vagyok halott! -Mit mond? -Semmit, itt a pénzed. -Nem vagyok halott! -Azt mondja, nem halott. -Dehogynem. -De nem! -Nem ám. -T ényleg nem. De nagyon beteg. -Már jobban vagyok. Mindjárt merev hulla leszel. Így nem vihetem el. Szabályellenes. -Nem akarok a taligára kerülni! -Ne légy már ilyen gyerekes! -Nem vihetem el. -Pompásan vagyok. "
Hát ezt! A szerencse akit kedvel! JUHU! Tökjó! Biztosabb most szabadulni, főleg ha plusszos!!!!::))) No akkor eddig jó, legalábbis nem rossz. Vagy még sok van benn? Fmiki nagyon stresszel azt hiszem, de most nincs itt....
Ugyanezt nyilatkozták nemrég a hírtévén az egyik elemző. Úgyhogy én kivárom a jövő hetet, hogy lesz-e kamatemelés meg ilyesmi, hétfőn egyébként sem tudok jönni.
Törölt felhasználó2011. 11. 25. 13:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Végigveszem innentől, mert 1 éves időtávban ezt látom célravezetőnek. Az is OK, amit az elmélet mond, de Magyarország és benne az Oti manapség "nem ortodox" időket él, sajnos.
A végigvétellel látom biztosítva a pénzem banki kamaton felüli elvárt szintű megtérülését. Ha tévedtem, akkor annyi. Viszont akkor a legtöbbünknek is. :)
OTP részvényesek ide!