miért lenne döbbenet szerinted öz.kovácsné kis rozália mit lát ebből a világból??
elmondjam hát azt hogy emelik a nyugdíját és tudod ki emeli a nyugdíját hát ja a fidesz ...és miből fizeti azt a nyugdíjt??? na ez az a pont ami rozi nénit már egyáltalán nem érdekel
tepsike ! Ne hagyd magad! Egy nővel amúgy sem illik ilyen hangnemben beszélni.
de jó lenne ha nem személyeskedne senki. tudomásul kell venni sokfélék vagyunk. vannak köztünk kezdők és vannak haladók. én is fogalmazhatnék meg kritikákat némelyik hozzászólónak a borzadályos mértékű szleng dumája miatt, amely übereli a börtönben használtakat, nem lehet értelmezni ha megkukulok se,de nem teszem. tovasiklok rajta.
Nem izgulnak ők egy percig sem ,az övékét nem veszi el senki ,ők veszik el a miénket ,hova idegeskedjen a kormány?Csak a naivak hiszik ,hogy ők traskelnak!
Te, ha a kutyám lenne a miniszterelnök még az is jobb lenne ennél a megalomániás, nyomorult törpénél meg a szarszagú sleppjénél. Sitten a helye az orbán rezsimnek. Lesz itt ítéletidő 2014-ben.
én ma már elszúrtam egyszer. a szemem előtt dzsalt fel 3070-ig azt hittem tovább megy és 3080-ra tettem a megbízást. pufff neki szívás. pedig tegnap is 3050-en akartam eladni.
OTP részvényesek ide!