- Folytatódik a görög gazdaság vesszőfutása(Napi Gazdaság)
Görögországban a tavalyi utolsó negyedévben 6,6 százalékkal csökkent a bruttó hazai termék az egy évvel korábbihoz képest - erősítette meg a görög statisztikai ...
én már idegbteg vagyok, a nejem is elhagyott. Már a boltokba is úgy köszönök, hogy shortos napot kívánok.. Elbuktam mindenem, csak 1 lyukas zoknim van...
1, meglatsz egy velmenyt a forumban, amivel nem ertesz egyet
2, termeszetesen reagalsz ra: sertegetesek nelkul kifejted, hogy neked mi a velemenyed, tenyekkel alatamasztva, indokolva (figyelem: sertegetesek nekul mindezt)
3, erre tovabbra sem ert veled egyet mindenki, aminek hangot is ad
4, erre fel nem kezdesz el hevesen idiotanak es egyebeknek minositeni mindnekit, aki nem ert veled egyet, hanem tovabb probalod indokolni a sajat velemenyed
5, nem foglalkozol azzal sem, ha mas minositgetesekbe kezd: egyszeruen nem veszed fel
Eredemeny: kulturalt vita
Ami most van, az sajnos nem ez. Ez igy most egy veget nem ero adok-kapok, anyazasokkal es egyebekkel. Ennek igy mi ertelme?
Összevonódik? Tehát ha több részletben vettem részvényt (=többszöri tr. díj) de tavaly csak 1x adtam el, akkor abból az egy nyereségből is ugyanúgy levonható az összes többi tr. díj?
OTP részvényesek ide!