6600 felett ne is varjatok, meg, hogy fordulni fog lenyegesen. Lenyegtelenul az mas teszta, de az meg tiszavirag eletu.
Törölt felhasználó2006. 09. 20. 12:43
Ha az oroszok vagy akárkik tartalékolni akarnak akkor most megtehetik, SZVSZ nagyot nem esik az otp az utcai megmozduláson 200 ember dühöng a többi békésen tüntetget senkinek nem érdeke az idő elötti válsztás, nem pinoccio az első politikus a világban aki hazudik, ráadásul nem is olyan családból származik (bakterház) ahol ez nagy gond lenne.
Törölt felhasználó2006. 09. 20. 12:24
Én 7000 alatt eladtam a még 6100nál vásárolt összes részvényemet.
Ne értem miért tartjátok, teljesen felesleges kockázatot vállaltok ezzel fel. Mekkora az esélye hogy ilyen biztonytalanságban megugrik felfele az árfolyam ? Hát nagyon kicsi, de a bizonytalanság sosem tesz jót a tőzdsének, és nagyobb az esélye egy átmeneti lejtmenetnek. Természetesen bízom az OTPben de a jelen helyzet inkább negatív a részvényre nézve. Elég egy nagyobb külföldi eladói nyomás és ahogy felrántotta 7000ig, úgy le is tudja rántani az árfolyamot.
Én tehát azt tanácsolnám mindenkinek, hogy ne üljetek most OTPben, aki nyerőben van az kaszálja be a profitot, aki negatívban, az is gondolkodjon el, nem lenne-e jobb eladni, és majd alacsonyabb árszinten visszavásárolni, mint végigülni a lejtmenetet és utána várni a pozitív korrekciót, így duplán növeled a kockázatod..
Na talán tudtam segíteni a tanácsommal valakinek..
Akkor majd shortolunk. Amugy a Thaifoldon bekovetkezett puccs sem tett jot az ami indexeknek + azert ott motoszkal a fejekben a mai FED dontes is. Termeszetesen mindenki no emelesre szamit, es azt tobbe kevesbe mar bearazta a piac.
Hát egy kicsit megnyugtatóbb a pillanatnyi helyzet. Mégsem zártak olyan mélyen.
Bár nekünk most egy jó kövér plusszos zárás segített volna leginkább. De legalább nem rondítottak nagyon bele az amúgy is gyenge összképbe. Én legfőképp most attól tartok, hogy valamelyik külföldi nagy befektető megelégeli az itteni helyzetet. Az sokat tudna ártani. Reménykedjünk, hogy nem ez lesz a forgatókönyv. Én azért bizakodom.
OTP részvényesek ide!