ha én értenék a tőzsdéhez (nem értek, bevallom) és választhatnék, hogy elemzéseket írok párszázezres fizetésért, vagy kereskedek, és szarok a világra, több pénzért, főnök nélkül, akkor az utóbbit választanám.
régen olvasgattam ilyeneket, de mindegyik azt írta, hogy ha letöri a támaszt, akkor megy le, ha átmegy az ellenálláson, akkor megy föl.
hát ilyet én is tudok: ha 1-esbe rakod a kocsit előre megy, ha rükvercbe, akkor hátra.
Egy apróságra azért tisztelettel felhívnám a figyelmedet.
A vezető nemzetközi szakmai lapok által megkérdezésre érdemesített elemzők közül egyetlen egyet sem találtam, aki ezt a fórumunkon - ismeretlen indokok alapján - nyomatott 3,5k-s árfolyamot prognosztizálná.
pl.
Ma már egészen más a helyzet, persze lehet rosszabb lehet jobb is, de nagyon úgy fest, hogy szép lassú kimenetel lesz, ami szerintem jó is valahol hisz a nagy ugrásoknak szinte mindig hasra esés a vége. Lsd. oti 7400-5600 mélyrepülést.
Amúgy szerintem most a chf huf árfolyam gyengülni fog így erősödhet a forint. Végül is nem vagyunk rosszak most ugrottunk a tabellán! USA kérdéses, de tegnap egész végig volt vevő a szar adatok mellett is. Ma se hiszem, hogy meglepődnének majd nagyon!
ha ezt nyomatja, biztos fontos lenne neki az emelkedés, de szerintem te is nagyon jól tudod, hogy most utópia a 3500-2000-es árfolyam.....
nagyon durva dolgoknak kellene bekövetkezni, hogy ez bejöjjön....
mostanság sem rózsás a helyzet, de ettől még nagyon messze állunk.....
az otp gyengélkedik, de nézd meg a molt, a ricsit.......
tehát a 2008-hoz nem is hasonlítható....
OTP részvényesek ide!