köszi, írtam hogy úgy kalkuláltam h gyorsra visszapattan, de pont akkor végleg elromlott a hangulat, rosszul döntöttem, szerencsém se volt, le-ki kell ülni a büntetést:)
UGy látom megint eljött a világ-vége hangulat, mint már annyiszor sok-sok tőzsdei pályafutás alatt..
A bennragadtakat bíztatni kell, főleg a kezdőket, nem elvenni a kedvüket az egésztől és ami sajnos tőzsdei berkekben egyre nagyobb teret nyer " kárörvendeni".
Semmi káosz nincs itt vagy semmi világvége.
Egy ujabb negativ hullám, amit előbb-utobb egy pozitiv követ, mint mindig eddig.
"Az amcsi lakosság amúgy egész évben veszi ki a lóvét a részvényekből, ami rövidtávon persze negatívum, hosszabb távon azonban nem lesz ez rossz, mert jól megtisztul majd a részvénypiac. (A következő nagy bullban, akármikor és akárhonnan is jön majd, már nem lesz benne a lakosság.)"
És milyen igaz..
SZóval ahogy itt nevezitek "kisbüfik" fel a fejjel, kitartást, a tőzsde világa néha ilyen..
Azért éreztem h ezt le kell írni mert néhány ember kárörvendő, és lenéző kommentjei után, nem csodálom, hogyha a kezdőknek elmegy a kedve az egésztől..
eladni nem adom, kiülöm, hosszú távú befektetési számláról tőzsdézem, öt évig amúgy sem nyúlhatok a tőkéhez:) előtte kétszer kiugrottam és buktam 100.000-ret, igaz előtte nyertem, szóval nálam nincs több bukó realizálás, kiülöm, ha rosszul vettem az 5355 vétel jó lesz előbb-utóbb, hihetetlen balszerencsém volt mert a minusz száz helyett pioci szerencsével lehetne akár két-háromszáz plusszom is, kivert a stopp és onnantól kapkodtam, ha akkor nincs az a stop szívatás akkor...de nincsen ha a tőzsdén se
OTP részvényesek ide!