Meg is indoklom. Ha én bróker lennék, és látnám mennyi nyitott short állomány van, vételi megbízást adnék zárás és nyitás között. Így holnap mikor a shortos eladók , akik arra számítanak hogy eséssel fog nyitni és ha mégis azt látják hogy emelkedni fog nagy ütemben, bepánikolnak és visszavásárolják a short állományukat ami még nagyobb ugrás szerű növekedést fog előidézni. Így holnap az árfolyam elérheti az 5800-at is. Ez is egy régi trükk.
"azon kevesek közé tartozol,akik nem csak egy irányba gondolkodnak"
pedig sokak szerint igen :D
Nehéz kérdés. Most úgy néz ki amcsik nem esnek nagyot, szóval holnap mehet fel. A kérdés, hogy a nagyok akarják é... Holnap rossz adatokra számítok talán az Non-Farm Employment Change-es jó lehet, de ki tudja..
5800ig elmehet aztán lehet fordul a 200 napos miatt. az is lehet, hogy elmegy 7kig is de ezt kevésbé gondolnám..
Na ez egy építő jellegű hozászólás, végre! A hétre volt egy teóriám, s eddig hozzávetőlegesen úgy alakulnak a dolgok. Az más kérdés, hogy mégsem jól használtam ki a lehetőségeket, de nem parázok, mert ez az esés kellett az újabb uphoz.
Na ez egy építő jellegű hozászólás, végre! A hétre volt egy teóriám, s eddig hozzávetőlegesen úgy alakulnak a dolgok. Az más kérdés, hogy mégsem jól használtam ki a lehetőségeket, de nem parázok, mert ez az esés kellett az újabb uphoz.
Azért vettem,mert akkor olcsónak tünt,miután 5650ről esett.Elbizonytalanodtam ennyi,dax mol jol tartották magukat,oti mégsem indult jelentősen vissza fel.Amúgy igen,még kezdő vok.Persze,nem akarok ki be ugrálni,egyszerűen csak kiváncsi lennék mások álláspontjára is.
OTP részvényesek ide!