Hírek azok mindig vannak. Csak éppen elméletileg semmi közük az OTP-hez. Gyakorlatilag már annál több ha a shortmániás banda katasztrófa világvégét kiállt belőle .
Ja, van egy jó OTP hír . Sok cikk látott napvilágot mindenféle fórumon, hogy a bankadó miatt nem kell izgulni az ügyfeleknek így nekünk sem . Lerágott csont már, és be is lett árazva.
Jelenleg emelkedő a trend és a grafikon az előbb kis híján fehér gyertyát mutatott . De aztán el krix-kraxosodott.
Te tegnap még azt írtad hogy az ALCOA eredményeitől egy páran nem fognak tudni aludni! Erre vártnál jobban teljesített!
Te már annyi bakot lőtél, hogy az valami hihetetlen!!!!
És az OTP már 5240...23000 BUX zárásoknál 6000 felett lesz!!!
Szép jó napokat:-)
Hát, ha engem kérdezel én nem látok olyan csúnya lejtmenetet mint amiről itt regéltek, 3500 körül kellett volna lennünk, na a jóslatunk nem jött be, úgy hogy közelebb van a 6000 mint hittük...
Ugyan a hírek most kimaradtak, volt valami fontos bejelentés mostanság Gekko úr?:-)
12:31
- Kína nem enged az ingatlanpiaci szigorból (Portfólió)
A kínai kormányminisztérium ma hajnalban megerősítette, hogy nem fognak visszalépni az idei év áprilisában bevezetett lakáspiaci szigorító
rendben, de ha nem lovagoljuk meg a lufit (ahogy egyébként tesszük, hiszen eztért vagyunk itt) akkor egy fillért sem keresünk, csak várhatjuk a havi bankkamatot, aminél idén már egy kicsit többet kerestem.
Inkább fújom azt a rohadt lufit, és ha rosszkor szállok ki, akkor kivárok :)
OTP részvényesek ide!