Szerintem pedig nem felvásárlás történt. (több mint 900 000 papír volt eladáson, utána következő 5 percben 750 000 össz vételre ugrott az árfolyam 150 Ft-ot. Egyszerüen kiveték a nagy ajánlatot. Utána persze a sortzárások miatt megugrott egy kicsit (én is eladtam a 4700-on vett 100 db-omat 2 Ft-tal a 15 % felett, de mivel a felugrás utáni visszateszt nem ment le a 15 %-ra, emelkedésdben 4700-on visszavettem. Ugyhogy most várom 100 papirral a hétfői esést)
Pénteken minden idők 2. legtöbb papírja forgott az OTP-ben, (csak az. 1. napon az árfolyam kicsit emelkedet, most meg - 15 % :) Az esés kezdetétől az aljáig 7 M papir forgott, onnatól a végéig 4,1 M. A kivett eladásokat pedig holnap fogják realizálni, nyitóban :))
igen, azt megtapasztaltuk már szerintem, hogy eléggé pesszimista a nézeted :) de ez nem gáz szerinte, te így látod, mások máshogyan. az biztos, hogy világcsőd meg totális világháború nem lesz, majd esz valahogy, max a tőzsde szűnik meg, és mondjuk a befektetők a pénzüket világűrkutatásra vagy béketeremtésre fordítják vagy a szegényeknek vesznek belőle kaját :)
nem poénból adtak el 72Milliárd értékben OTP-t és nem poénból esett 11%-ot.Azért biztos komoly büfiknek lett elegük az OTP-ből és/vagy bankrendszerből.
Még soha nem aggódtam ennyire de most nagyon aggódok.Legszívesebben szana szét shortolnám az egész BUX-ot.
G20-on ilyeneket mondani hogy mindenki menjen a saját utján?Hogy nem volt értelme a sok pénznek amit belenyomtak?Hogy inkább fiskális kiigazítás kell?Atya ég,ezek versenyeznek a FIDESZ-vel vagy csak most jön az adok kapok-ból a kapok rész.
És még nem is beszéltem Kínáról ha ezek is elhiszik hogy valami nem gömbölyű akkor itt huuuuu mi lesz?!Ha már a pénz sem segít?Akkor mi fog segíteni egy totál úgy egységes világszíntű bankrendszer kiépítése vagy tényleg fogalmam sincs.És most nagyon nagyon távol áljon tőlem a hisztéria keltés.Csak szeretnék reálisan látni.De soha nem tudok pozitív képet festeni.
honnan veszed, hogy lesz 2. kör? ha lemegy addig az otp, onnan már az Isten sem hozza vissza. Tavaly is csak a Szentlélek közreműködésével jött vissza, mégegyszer nem lesz ilyen vonat. Majd persze, pont eljátszák a halált és feltámadást minden évben. Ha újra 3000 alá kerül, akkor rövid időn belül már nem lesz 7000.
Hát pedig de. A pénteki amerikai 3.5 % után a hétfői 4700 alatti nyitás valószínű.
1, a pénteki eseményekben a magyar nyilatkozatok csak 1 elemet jelentettek (a csütörtöki kiszólás volt a trigger). Más tények is izgalmakat keltettek. Igy a magyar retiráció nem fog drámai fordulatot előidézni.
2, a dollár tovább fog erősödni az EURO-val szemben, ami az európai indexekben szépen nyomon követhető lesz. (Igy a BUX-ban is) Ugyanis valami uniós főakárki azt mondta, nem lát kivetnivalót az euro-dollár paritásos árfolyamban. Innentől egyértelmű az irány
(Utóbbi időben, mióta az FXPro metatraderen nem lehet a DAX és SNP perces chartot nézni, az Euro-dolár perces chartot figyelem az Fxstreet-en, és szépen korrelál az SNP futuressel, amivel meg az OTP korrelál. )
3, techikai alapon 3800-on van egy szint, ami megfoghatja. (Ráadásul 3900-ig még csak medvéről sem beszélhetünk, csak a 2009 juliusi kitörés visszatesztjéről. ) 2008 október és 2009 julius között van egy szép fordított fej-váll, 3800-as nyakvonallal. (Arra mondjuk gondolni sem szeretnék, hogy az S&P-ben ugyanez a nyakvonal 950, és akkor az OTP 2400 lesz, de az S&P-ben is 1040 technikailag egy célszint. Ha ez törik, akkor Fibo alapon is 950 a célár)
Amúgy pedig én azért kifejezetten várom a 3800-3900-as árat, a második körből már nem akarok kimaradni, mint az elsőből :)
remélem h így lesz, és nem 4600 körül fog nyitni, mint ahogy azt vki írta pénteken.
meg azt is írta vki, h megkérdezte a brókerét, és hétfőn a nyugdíjpénztárak indítják a likvidálásokat, ami tovább tolja drasztikusan az árat.majd meglátjuk....egy biztos, egyszer fent, egyszer lent:-)
remélem h így lesz, és nem 4600 körül fog nyitni, mint ahogy azt vki írta pénteken.
meg azt is írta vki, h megkérdezte a brókerét, és hétfőn a nyugdíjpénztárak indítják a likvidálásokat, ami tovább tolja drasztikusan az árat.majd meglátjuk....egy biztos, egyszer fent, egyszer lent:-)
OTP részvényesek ide!