""Azt sem merem elmondani, ha görögsalátát vacsoráztam, nehogy félreértsék, erre jön egy magyar kormányzati ember, és nekiáll bizonygatni, hogy az országa számára Görögország sorsa a legvalószínűbb." - írta nekünk egy külföldi elemző, és ez jól példázza, micsoda megrökönyödést okozott Kósa Lajos tódítása. "
Nem tudhatom mikor szólalnak meg újra, és mit mondanak, de ha nem rontanak a helyzeten, akkor ez lesz. Az más kérdés, hogy a nemzetközi piacok merre készülnek. De ez most egy kicsi betekintést engedett.
:) az ember alkalmazkodik. majd figyeljük mikor szól a fidesz, mert az tuti short lesz.
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 09:23
A Matolcsy-program bukásra áll
2010.06.04 09:19
Madár István
Sem az európai adósságválságtól rettegő piac, sem a piactól tartó nemzetközi intézmények nem járulnak hozzá ahhoz, hogy Matolcsy György gazdaságpolitikai vízióján haladjon végig az ország. A szakértők jó része már több hete folyamatosan figyelmeztet erre, a Fidesz viszont csak félig-meddig értette meg ezt az üzenetet, és csak fél szívvel fogadta el. Ezért a kihátrálás is olyan rosszul sikerült, hogy az tovább csökkentette a kormány mozgásterét. A Fidesz most nekiállhat, hogy kidolgozza az igazi gazdaságpolitikáját. Amelyik működőképes.
Tegnap ezzel úsztam, híreket nem láttam, csak néha grafikont, eszembe nem jutott, hogy nem csak egy koradélutáni beszállóhoz esegetünk egy picit.
Törölt felhasználó2010. 06. 04. 09:21
A KSH jelzése szerint havi alapon a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index áprilisban 1.1%-kal emelkedett a februári 1.5%-os, illetve a márciusi 0.4%-os havi csökkenés után.
Az áprilisi kedvező teljesítmény alapján éves összevetésben már 9.7%-os ipari termelésbővülésről beszélhetünk.
A részletes áprilisi ipari termelésstatisztika június 11-én, azaz jövő pénteken jelenik meg.
OTP részvényesek ide!