Nagyon nehéz ma meghatározni a kereskedés várható irányát, mert a nemzetközi helyzet nem rossz, az a kérdés, hogy a külföldieket mennyire ijesztette meg az agresszív Fidesz-kommunikáció- vélekedett Szatmári Tamás a Raiffeisen üzletkötője. A tegnapi bejelentések között szerepel, hogy 72 órán belül rendkívüli intézkedéseket hoznak. Ezek az intézkedések okozhatnak rallyt jövő héten, hogyha elég szigorúak. Kérdés, hogy be tudják-e vállalni az önkormányzati választások előtt.
A mai napra inkább esést vár az üzletkötő, amit súlyosbíthat, ha a gazdasági tényfeltáró bizottság már ma megnyilvánul.
A Mol-t a Morgan Stanley felminősítette ma reggel 23 ezres célárral. A Richterről viszont lekerül az osztalék, azaz 770 forinttal alacsonyabban kereskedhetnek vele.
Persze, hogy befolyásolják. A politikusokat minősítő véleményekből kezd nekem sok lenni.
Mivel rátermett politikust nem ismerek, (Ti igen?) sztem hagyhatjuk a minősítgetést. Fárasztó olvasni a sok "én majd megmondom Kósa vagy akárki, milyen hülye" véleményt.
Szerintem is vissza fog jönni az ár, akár újra 5800-ra is, de nem most, hanem jobb esetben jövő héten, ha valami feledteti a görög effektust. Ahogy jönnek az egyre pozitívabb bejelentések, úgy fog egyre feljebb menni az árfolyam.
A címmel is, és a válassszal is egyetértek. - Hozzátéve, hogy magam is nagy baromságnak tartom az ilyen nyilatkozatokat, de az ilyen mértékű reakciókat meg különösen.
OTP részvényesek ide!