Nem volt?
Óóóóóó,ne legyél benne annyira biztos.
Ha meg full tőkével benne vagy,vannak technikák az ilyen malőrök kivédésére.De ugye,mikor a hír kijött,nem adtál el egyből!N em reagáltál a hírre?
Akkor most a saját hibádat akarod vkire rákenni?
Így van. És hol van a nagy hazafiság, meg devizahitelesek védelme stb. Valószínű ők shortolták meg, de alaposan a piacot, a nagy beszéd előtt
De gondolom azért ezt is olvastátok: link
Te meg okosságokat beszélsz.Csak ez nem a politikai topik,ahol állandó lakó vagy.Elkerülhető lett volna,ha az előző 8 év nem úgy zajlik,ahogy.
Ha meg nem vagy poziban,akkor miért írogatsz?Nem láttad az ajtón,hogy otp részvényesek,ide!
Hihih
Estünk,estünk,estünk.Ennyit tudsz mondani.Hányszor volt ilyen,és hányszor lesz még.Ugye,amikor egész Europa piros volt,mi meg zöldek,akkor nem kértél senkin semmimt számon!
Szerintem két dolog lehet a mai Kósa-Varga ámokfutás mögött:
1.
tesztelik a piacokat, mint ahogy az IMF-nek is hónapok óta udvarolnak, a 6-7% hiány ügyében. (az eredmény elég világos)
2.
Direkt rontanak "kicsit" a helyzeten, hogy nehogymá' a komcsik húzzák ki az országot a szarból...
Én valahogy nem tudok örülni annak, hogy a 2/3-os többséggel megválasztott kormányunk látszólag teljesen dilettáns...
Én jobb szeretnék longban lenni a saját hazámat illetően...
Ne mosdasd a Kósát! Legalább várj pár napot amikor már nem emlékszik senki a nyilatkozatára! Azt mondta a hülye, hogy kis esély van arra hogy elkerüljük a Görögorszgi csődöt! Ez Magyarországon másfél évvel ezelőtt volt és a hülye Gyurcsány hozta össze! Megúsztuk, de nem kis véráldozat árán. A Fidesznek meg kellene elégedni azzal, hogy növekedési pályára állitja Magyarországot. Ez nem kis teljesitmény lenne! Erre kellene koncentrálni!
Arról van szó, hogy f*szságokat beszélsz...
És az a gond, hogy egy óriási idiótaság miatt estünk, ami elkerülhető lett volna...ja és nem poziból beszélek
Törölt felhasználó2010. 06. 03. 23:21
Nemhogy örülnétek,végre egyszer olyan hírre esett az otp,amihez VÉGRE közünk is van.
Mert eddig estünk mindenre már,de hazai hírre még sosem.Pedig volt köztük jó pár aggasztó is.
tudom nem nekem irtad, de valaszolok, engem csak az elszalasztott nagy up bant picit.
Es benne van a levegoben,h tovabbi le lesz... bar jo lenne ha nem lenne
Ennek orulok, es mondom a te elmeletedben is lehet valami, sot, meg ha a te elmeleted is van akkor is lehet panik, ha eszreveszik a birkak,h sokan adjak, tutod a sell gombok beinditjak a tobbit.
És akkor most mi van?Kiütötték a stopod?
Vagy hülyére kerested magad a shorton?
Egyszerűen nem értem,mit siránkoztok.Estünk,és kész.
Nem volt még ilyen sosem?
Törölt felhasználó2010. 06. 03. 23:19
Na jo iccakát!
Hájrá Magyarország Hajrá Magyarok...
Hat igaz lehet ez meg a pesszimosta felallas optimista valtozata volt :)
Amig osszejon 100reszvenyre valo az sem most lesz, /200 van bent/ 100 alatt nem eri meg berakni. Fizubol sporolom ki, eleg erdekes lesz, de most ez a cel, ha a kotelek szakadnak es nem birjak tovabb. Nem akarok realizalni bukot.
OTP részvényesek ide!