Előkészítik az állami leépítést. Ezért van minden. Ez jó cél. Kérdés, hogy mennyire tudják megmagyarázni a közszolgáknak, hogy majd dolgozni kell ( nem 8 hónapot évente). Nagy harc lesz.
Ja!
Csak az OTI közel 7%-ot esett nap közben, miközben mindenki emelkedett a világban!
Ráadásul az egész esés 14.00 után, a Kósa nyilatkozat után indult..van összefüggés. mintahogy a HUF is levált a régiós devizákról 14.30 után...
Azért esésben végig venni otp-t? Te tudod, de csak most a napokban kezdődik a nagy globális lefele kör 2. felvonása.
Pár nap és 4xxx otpvel kell megbarátkoznod...
Nézd,én láttam már pár öntést,ez azért übermessze volt attól.
Emlékszel,mikor volt olyan nap,hogy csak mi emelkedtünk?Na,akkor nem panaszkodott senki.
Aki fél,használjon stop losst.
Ha Kósa nem mondja el,akkor fél órával később elmondja egy brüsszeli illetékes.Akkor meg az lenne a baj,hogy megint hazudtak.Most volt egy ember,aki kiállt,és elmondta,emberek akár baj is lehet!
De a hangsúly a leheten van!Nem azt bizonygatja,hogy a pannon puma már szinte repül,hanem figyelmeztet.
Ha megnyugtat,nekem is van otp longom.Igaz,van rá nyitva fedezeti pozició is.
Amugy is semmit nem ernenk, ha veszunk ha eladunk ezen a forumon.
A nagybufiktol fugg minden, es majd holnap es joheten majd kiderul, hogy panik van-e.
Amugy az is erdekes, hogy csak mi estunk a regioban.
De tenyleg neked mi az elekepzelesed, szerinted miert volt ontes?
Miert mi baj a jovo hettel?
Lehet meg tobb ido is kell, a recesszio miota is tart, persze kb fel evig bizonygattak,h nincs para, aztan zutty.
Minden ingatag, olyan rangatasok voltak, jujuj, persze mostanara talan megnyugvoban volt a piac erre jot ez a joember. Es ilyen ingadozas utan mar a pletyire is boritanak!
A bizalom ingott meg.
Azert nem dobtam mert remelem igazad lesz. Nem akarok bukot realizalni!
Uj gyujtogetesbe kezdek, uj pakkot szeretnek nyitni, ha nem szukseges akkor kevesebb reszvenyt veszek majd ultralongban. Ha bedoles lesz akkor raveszek.
Nagy strategia tudom, de ra vagyok kenyszeritve!
OTP részvényesek ide!