hát ha usa csúnyát esne ma, de rossz adatra sem tudnak esni az amcsik, sunyin meg emelkedik már több napja. Momentum van az otp-ben, mint az előző kitörésnél volt, ilyenkor külföld nem nagyon számít szerintem.
Sosem befektetési céllal longolok.
Ahogy eladási jel van. dobom. nem vagyok a bennragadni szeretős tipus.
Emiatt néha korán, de nem bánkódom miatta. Éves szinten nem tízszerezni akarom a pénzt.
Nem ebből élek. pedig de jó lenne:)
" Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője elmondta: egészen fél háromig alacsony forgalmú eseménytelen kereskedés zajlott a Budapesti Értéktőzsdén. Ekkor azonban a vártnál jobb amerikai makroadatok hatására három nagy külföldi vevő jelent meg az OTP piacán, tíz perc alatt több mint egymilliárd forintos forgalmat generálva.
Hozzátette: a külföldi vevők jelentős mértékű vételi megbízást kezdeményeztek a piacon, azonban a négy órakor megjelent, vártnál rosszabb amerikai lakáspiaci adatok hatására ugyanazon pillanatban visszavonták megbízásaikat. A szakértő úgy vélte, gyanítható, hogy ugyanaz a megbízó állt a három vevő mögött. "
Na, mint írtam reggel ezek a vevők újra megbízást adtak - amint az árból és a mennyiségből is látszik.
A fél 3-as adatok megfelelősége esetén gyertya lesz 6k fölé, ellenben 5800-ig lemehet.
OTP részvényesek ide!